Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro mam sprawe rozwodową w sądzie. Boje sie i stresuje

Polecane posty

Gość gość

czy aby moj mąz czegos nie wymysli :(

Gość gość
Też mnie to czeka,napisz coś więcej o swojej sytuacji .

Gość gość
a autorka powie, ze maż nie myje wacka i sędzina też każe ściągnąć mu portki i gacie i wszyscy na sali rozpraw będą oglądać jego wacka i debatować o jego czystości i dodatkowo o jego wielkości :D

Gość gość
Przestałam dawać mężowi bo nie mył fjuta :(

Pendzior dziś Można nie przyjść mając wezwanie? Też mnie czeka... xxx mój nie odebrał wezwania bo chyba wiedział że to rozwód i liczył ze się przeciagnie....wnioskowałam bez orzekania wiec dostałam po 30 minutach zaoczny ;)

Gość gość
TAA Wy się śmiejecie, a na sali sądowej to standard. Pomiary długośc***enisa, sprawdzanie czystości waginy. Normalka!

Gość gość
gość dziś a autorka powie, ze maż nie myje wacka i sędzina też każe ściągnąć mu portki i gacie i wszyscy na sali rozpraw będą oglądać jego wacka i debatować o jego czystości i dodatkowo o jego wielkości smiech.gif xxxxxxxxxxxxxx A co żona sędziego będzie robić na sali rozpraw?:O

Gość gość
W skrajnych sytuacjach kobieta musi wypiąć tyłek i biegły sprawdza poziom napięcia zwieraczy o***tu jeśli mąż mówił że żona próbowała go zabić miażdżąc jego członek podczas seksu analnego

Pendzior i dobrze jakby miała świadka na to że pozycie wygasło. Moze wziąć kogoś z rodziny i zgłosić na rozprawie :)

Moja się wyprowadziła ode mnie. Po tym jak powiedziałem, że to koniec naszego małżeństwa z powodu jej oziębłości.