Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyha

duchy?

Polecane posty

Gość zabijcie mnie szybko
no wlasnie ja chyba jestem przekleta.od samego poczatku....

tak sobie tu jeszcze zajrzałem. Widzę, że różni ludzie mają różne podejście do takich rzeczy. Mają prawo. Odnośnie do tych zdjęć. Zrobiłem je w domu gdzie też różne rzeczy się działy. Nie przy mnie, ale przy tych którzy tam mieszkali. Mieszkał tam znajomy. Przesiedzieliśmy z tym znajomym cały dzie i całą noc i nic się nie wydarzyło. W międzyczasie robiłem te fotki. I z błyskiem i bez. Była tam taka szafa z dużym lustrem w którym odbijało się duża część pomieszczenia. I to właśnie w tym lustrze widać było tą postać. A w miejscu, w którym to lustro obijało niebyło nic. Żona, wtedy jeszcze narzeczona, jak te negatywy zobaczyła, więcej razy do ciemni nie weszła.

Gość gość
Mieszkam w bloku. Ostatnio w nocy wracalam z dyskoteki i jak przechodzilam kolo otwartych (nie wiem czemu zawsze zamkniete) drzwi piwnicy to uslyszalam jak ktos kaszle o usiluje oddech zlapac, zajrzalam tam a tam pusto! Trzasnelam drzwiami i poszlam na gore ale mialam uczucie ze ktos sie na mnie gapi!

Gość zdziwiona bardzo
ja ostatnio przegladalam zdjęcia z wakacji w górach (oglądałam je pare razy ) ale ostatnio patrze a w pokoju do którego chodzialam się modlić bo tam mialam cisze -obok krzesła zobaczylam na zdjęciu twarz starszego meszcyzny (bardzo sie zdziwilam ) .Twarz zwrocona w strone tego krzesla na którym siedzialam. Ogolnie to juz ze zdjeciami tez mialam pare akcji.

Gość gość
piszcie swoje przygody z duchami

Gość gość
Na kafe jest cały dłuuugi wątek o doświadczeniach z duchami, tam radzę się przenieść.

Gość gość
ta strona ciekawa ,ale juz ja znam .