Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedzieć znajomej o tym że jej chłopak ją zdradza?????

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak ma kolegę który cały czas zdradza swoją dziewczynę. Jak się zaczynali spotykać to on codziennie inną dziewczynę zaliczał a jak zostali parą to był wierny 3 mc. Są razem rok. Ona jest w ciąży. Chcieli tego dziecka oboje. Ona myśli że on się dla niej zmienił i już jej nie zdradza. Prawda jest jednak taka że on dalej chodzi do innych kobiet na seks. Chcę do niej wysłać z fikcyjnego konta na fb wiadomość że jest zdradzana jednak nie wiem czy powinnam w to ingerowac?

Gość gość
A moze ona o tym wie?

Gość gość
ja bym chciała wiedzieć

Gość gość
Wątpie żeby wiedziała o tym. Wiedziała że on taki puszczalski był przed związkiem ale raczej myśli ze on dla niej sie zmienił.

Gość gość
Jak mam jej o tym powiedziec zeby nie wyszło że wie ode mnie? Na fb wyswietla się skąd wiadomość została wysłana. Nie chce zeby to wyszło ze to ja. Jednak wolę ją uprzedzić zanim jeszcze sie dziecko urodziło

Gość gość
tez mam taka kolezanke w identycznej sytuacji, ja jej radzilam jak jeszcze nie byla w ciazy i ich znajomosc byla taka ze sie spotykali przez tydzien lub 2 a on potem wylaczal tel przed nia na 2 tyg czasami dluzej, ona myslala ze cos sie stalo ale coz sytuacja wygladala inaczej, wtedy niechciala sluchac wiec dalam sobie spokoj, a teraz jak mieszkaja razem i ona jest w ciazy to postanowilam ze nic jej nie powiem, sama tak wybrala ...moja kolezanka ma 39 lat a jej chlopak mlodszy, a moze to ta sama o ktorej mowisz

Gość gość
Daj jej spokój w ciąży .

Gość gość
Nie to inna. Oni maja nieco ponad 20 lat. Własnie wydaje mi sie ze jesli jej powiem jakos potajemnie to on ją zbajeruje i potem sie bedzie lepiej ukrywał ze zdradzaniem jej a ona mu wybaczy

Gość gość
Czyli lepiej olac sprawe?

Gość gość
nie olewaj, to jest kobieca solidarnosc, napisz jej list. Lepiej niech wie, ja tez bym chciala wiedziec i Ty tez. powiadom ja

Gość gość
wczesniej czy pozniej sie wyda, taka osoba ktora non stop zdradza nie ukryje sie za dlugo, wiec daj spokoj, niech ta twoja kolezanka dowie sie od kogos innego

Gość gość
Listu nie wysle bo nie znam jej adresu. Mam tylko jej konto na fb. Moge jej jedynie tak napisac,

Gość gość
Chce jej powiedziec tylko dlatego że sama gdybym była w takiej sytuacji to chciałabym wiedziec i jakos rozwiazac ten problem. Ona jednak jest taka ze chyba mu wybaczy

Gość gość
Gdyby to był raz to jeszcze bym ja zrozumiała ale on ja zdradza notorycznie. Byc moze bedzie tak że ona pomysli ze za mało mu daje dlatego on ja zdradza. Chyba jednak nic jej nie powiem

Gość gość
czekam na wiecej opinii

Gość gość
Nie mow

Gość gość
Jesli uwierzy to on ja i tak przekabaci na swoje moim zdaniem. Ona go kocha i jest zaslepiona

Gość gość
Lepiej niech sie dowie teraz jak pozniej . Ez chcielismy dziecka a zostawil mnie w 12tyg ..niby sie nie dogadywalismy i mial nnie dosyc ..xostawil bez pracy , pieniedzy sama jak palec obecnie jestem w 16 ma inna juz od tygodnia po rozstaniu ze mna . Bardzo jest mi smutno i zle ale lepiej ze wiem jaki to kawal s********a teraz a nie później. .

Gość gość
Zastanawiam sie czy nie poczekac i pozniej jej powiedziec dopiero bo teraz to ona i tak go nie zostawi