Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet ktoremu sie nie uklada

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość facet ktoremu sie nie uklada

Co byście zrobili dziewczynie, która po kilku latach związku puszcza się z Waszym najlepszym przyjacielem, w Waszym łóżku ? Zakładam, iż każdy gdzieś tam na serca dnie nosi zadrę i ma ochotę to w jakiś sposób pomścić, zadośćuczynić. W piątek wróciłem z delegacji z Francji (mieszkam w Niemczech). Broniłem się przed tym wyjazdem rękami, nogami. Ledwo co się nauczyłem locker sprechować to mam jechac za granicę ? Francuskiego wcale nie umię a mój angielski to “Kali kochać, Kali dać”. Polecieliśmy w trójkę. Chodziło o zdobycie zamówienia wartości ok 1 mln. Ja miałem być tylko od spraw technicznych, stwierdzić czy nasza firma jest w stanie to wykonać, sprostać wymaganiom, specyfikacjom itd. Przybyliśmy na miejsce, kto nas wita ? Ona. Oczywiście mnie poznała. “To nic, że nie mówisz po francusku (od razu na ty), możemy przecież rozmawiać po polsku”. Po oficjalnym przedstawieniu okazało się, że jest szefem marketing i to ona będzie z nami pertraktować. W tym momencie byłem w stanie piechotą wrócić do domu. Podziękowała moim kolegom, że wzięli ze sobą pracownika, który mówi w jej ojczystym języku. “To bardzo miło z Waszej strony”. No i rozmawiała tylko ze mną (musiałem tłumaczyć), ale to nie była rozmowa, to był szantaż ! Była nawet w stanie powiedzieć „Chcecie to zamówienie ? To musisz (TY) to zrobić”. Kobito, pomyślałem, za co Ty mi to robisz ? Najpierw rujnujesz mi życie prywatne a teraz chcesz mnie w pracy udoopić ? Qrfa, za co ?

Gość gość
za Twoja glupote !

Gość gość
Trzeba ja bylo wtedy zabic, nie mialbys teraz takiego problemu.

Gość abstraktyk
na tym swiecie nie ma sprawiedliwosci, dlatego blogoslawieni ci, co nie widza a wierza