Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boculka12345

Ból tylko jednej piersi

Polecane posty

Hej kobietki. Czy miałyście kiedyś ból tylko jednej piersi? Odczuwam ból lewej piersi od 3 dni. Miesiączkę powinnam dostać 18 listopada ale u mnie bywają one bardzo nieregularne, poprzedni cykl trwał 45 dni a jeszcze wcześniejszy 29 dni więc tak naprawdę nie wiem czy dostanę miesiączkę o czasie. Bardzo się niepokoję, właśnie 3 dni temu rano poczułam że boli jak zakładałam biustonosz, zobaczyłam że w tym miejscu zrobił mi się syfek ( dużo mi wychodzi na dekolcie i piersiach ) i od tamtej pory czuję ból tylko przy dotyku i ból schodzi nieco niżej niż ten syfek. Nie jest to kłucie tylko delkatny ból tak jak np. przy siniaku, na pewno nie jest to ból od bielizny bo noszę bez wkładek i fiszbinów, nic mnie nie uciska. Czy któraś z Was tak miała? Oczywiście do lekarza pójdę ale może coś o tym wiecie? Mam niedoczynność tarczycy, bardzo niski progesteron w fazie lutealnej, niski estradiol i hiperprolaktynemię, biorę Bromergon. Do lekarza mam termin dopiero na 28 listopada.

Gość gość
Czy to był ropny wyprysk? Jeśli ropny, to ma prawo pobolewać w piersi. Nie martw się. Gorzej, gdyby nic nie wyskoczyło a byłby ból. Albo guzek w środku.