Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mops odbierze mi dziecko

Polecane posty

Gość gość
i dlatego że ludzie to tchórze i idioci i sprzedawczyki bez żadnej moralności kupujecie podgniłą padlinę w sklepie odświeżaną i inny syf ,żrecie modyfikowane produkty od których dostaniecie raka ,wyzyskują was w pracy i w państwie ,człowiek człowiekowi to zrobił

Gość gość
i dlatego że ludzie to tchórze i idioci i sprzedawczyki bez żadnej moralności kupujecie podgniłą padlinę w sklepie odświeżaną i inny syf ,żrecie modyfikowane produkty od których dostaniecie raka ,wyzyskują was w pracy i w państwie ,człowiek człowiekowi to zrobił x dokladnie, za garść srebrników sprzedaliśmy swoją godność, gospodarkę, suwerenność i już nawet własne dzieci, polak polakowi to zrobił i celowo piszę małą literą

Gość wegetujaca gość
gość wczoraj Nie zamelduje mnie tu bo jej komornik zabierze chate, x Ludzie, ale co ma zameldowanie do zabrania chaty przez komornika? Rozumiem, ze to ty jestes zadłuzona? Jak nie jestes własicielka tego domu, to przeciez komornik nie moze go zajac x x x ja to wiem ,ty to wiesz ,99% ludzi to wie ,ale ona nie.Niestety mieszkam tu na specjalnych warunkach ,czyli w pełnym terrorze psychicznym.Tak ja jestem zadłużona nie ona.

Gość gość
Jedna kobieta która pracuje w szlachetnej paczce powiedziała że jak chce kogoś zgłosić to na stronie trzeba wejść w 'rejony' i tam to zrobić ale wchodze i nic takiego nie ma. Poszłam do mopsu czy mogliby mnie zgłosić ale oczywiście powiedzieli że zgłoszenia były we wrześniu i już nie ma szans. W szkole też wiedzą jaką mam sytuację. Ja pierdziele co to za głupie miasto,znikąd pomocy. Kiedyś w Katowicach pytałam w Caritasie o jedzenie to kazali mi iść do mopsu w swoim mieście tylko że w moim mieście nie dawają żadnego jedzenia. Ja pierdziele czuje sie beznadziejnie :(

Gość gość
żyjesz w beznadziejnym manipulowanym kraju to i czujesz się beznadziejnie, na pocieszenie powiem ci że nie ty jedna tak sie czujesz i takich ludzi jest coraz więcej, przeciw mojemu dziecku szkoła złożyła wniosek do sądu ponieważ - uzasadnienie: "spędza przerwy w toalecie odmawiając wyjścia i (!) zachodzi obawa że je niszczy".... a prawda jest taka że nie wolno w szkole używać telefonów i dziecko sobie siedzi spokojnie w kibelku i gra albo smsy pisze, to jest dla szkoły publicznej powód wystosowania wniosku do sądu rodzinnego, to jest chory stoczony biurokracją unijną jak zarazą kraj, trzymaj sie chociaż nie wiem czego, może poczucia własnej wartości w tej zgniliźnie

Gość gość
Hahhaha,ty na poważnie z tym tel? :D Ostatnio jest głośna akcja żeby dzieci ćwiczyły na w-fie. U mojej córki na w-fie pani każe robić matematyke. Nie ma wogóle szatni i każą się dziewczynkom przebierać przy chłopakach przez co moja córka nie ćwiczy na w-fie bo się wstydzi,a chłopaki w jej klasie to już o sexie gadają i podglądają innych to co się dziwić że się wstydzi? Poza tym u nich w-f wygląda tak że jak już coś jest to tylko piłka nożna i dziewczynkom każą w nią grać z chłopakami :|