Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

weterynarz oszust ?

Polecane posty

Gość gość

znacie takiego?

Gość gość
Tak, znamy i to niejednego

Gość gość
Ja na szczęście nie. Ale chodzę że zwierzakami do tego samego od 20 lat.

a na czym polega to oszustwo twoim zdaniem ? że leczy twojego zwierzaka i jeszcze chce pieniędzy ?:D

Gość gość
Jak często do niego chodzisz ze swoimi zwierzętami to znaczy, ze leczy je byle jak, czyli tak, żeby często mieć pacjentów, bo to = kasa dla niego. Dla weterynarza doby zwierzak to chory zwierzak, a jego właściciel i bardziej naiwny tym bardziej wet się cieszy

Gość gość
Nie allium, wet oszust nie leczy tylko udaje, ze leczy. Zwierzak cierpi, a właściciel płaci za gowno dające leczenie.

Gość gość
Ja w pewnej lecznicy wywaliłam prawie 6 tysięcy złotych i psy mało nie pozdychały tak wspaniale były leczone. Czy to nie oszustwo w biały dzień?

Gość gość
przepisywał truciznę mówiąc,że to lekarstwo. doskonale zdawał sobie sprawę,że to spowoduje duży uszczerbek na zdrowiu mojego pupila. sunia miała trzy operacje,już czuje się lepiej. kiedy zaczęły się problemy,uciekał przede mną i nie odbierał telefonów. śmieć i bydle.

Gość gość
No co allium już zrozumiałaś na czym polega oszustwo weterynarza?

nie , nie zrozumiałam :) skoro nie podoba ci się leczenie obecnego weta - po cholerę do niego chodzisz ? gabinetów weten jest jk psów :)

ponadto właściciele zwierząt śa bezmyślni licząc ,ze zwierzę zawsze będzie zdrowe a jak zachoruje to wystarczy jeden zastrzyk za 5 zł i ...już Zwierzę jak człowiek - a nawet jeszcze gorzej bo nie powie co je boli , musi więc wet pracować trochę po omacku .

Gość gość
allium dziś nie , nie zrozumiałam usmiech.gif skoro nie podoba ci się leczenie obecnego weta - po cholerę do niego chodzisz ? gabinetów weten jest jk psów usmiech.gif xxx Już od dawna nie chodzę, bo bym chyba zbankrutowała, a psy i tak by pozdychały, przy takim pseudo leczeniu. Skoro nie rozumiesz to znaczy, ze też jesteś oszustem.

Gość gość
allium dziś ponadto właściciele zwierząt śa bezmyślni licząc ,ze zwierzę zawsze będzie zdrowe a jak zachoruje to wystarczy jeden zastrzyk za 5 zł i ...już xxx Nie ma zastrzyków za 5 zł. Ja przez krótki okres czasu wydałam prawie 6 tysięcy a nie 5 zł i wyobraź sobie, że psy uratował lek za 8 zł kupiony w ludzkiej aptece. Inny, uczciwy wet wypisał tylko receptę i psy żyją. Zastanawiam się, czy nie powiadomić prokuratury o oszustwie, wyłudzeniu pieniędzy i znęcaniu się nad zwierzętami przez tego oszusta weta.

są zastrzyki po 5 zł - wapno przy APZS :) oczywiście , że jestem oszustem bo nie myślę jak ty i zanim wydałam kupę kasy na niewłaściwe leczenie przyglądałam się wetowi i jego wynikom :D

Gość gość
Ten weterynarz oszust był okrzyknięty jako najlepszy w mieście i miał same bardzo dobre opinie, bo jak się po latach okazało sam je sobie wystawił

Gość gość
Allium - ale są s*******e którzy np. wiedząc co jest nie tak podają złe leki albo gorzej - wezmą pieniądze za operację, ale tylko uśpią psa, a właścicielowi powiedzą, że się nie wybudził.

Gość gość
allium nie ośmieszaj się. Weterynarzem jesteś, że wiesz co dolega twojemu zwierzakowi i jaki lek powinien dostać? A jak wet postawi złą diagnozę albo nic nie zdiagnozuje, poda nie te leki co potrzeba i zwierzakowi się pogorszy albo nie przeżyje to też jest uczciwy według ciebie?

Gość gość
Jak się allium zwierzak rozchoruje to nie idzie z nim do weta tylko najpierw się przygląda weterynarzowi i jego wynikom :D

Gość gość
większość to potrafi jedynie zmierzyć temperaturę, zajrzeć w oczy, zważyć, zaszczepić i zgarnąć kasę. nawet odrobaczać porządnie nie potrafią i później łażą takie zarobaczone psy i koty i zarażają kolejne oraz ludzi.

Gość gość
co cię tak śmieszy allium? że jakiś debil znęcał się komuś nad psem i jeszcze kupe forsy wyłudził? to właśnie widać jaki z ciebie uczciwy człowiek. jak ciebie ktoś oszuka to też wszyscy będą się z ciebie śmiać a ten gość co wydał na leczenie 6000 powinien teraz zapłacić łobuzom żeby otłukli ryja i połamali kręgosłup oszustowi

Gość gość
Właśnie takim ludziom jak allium powinni zabierać zwierzęta, bo jak się zwierzak rozchoruje to zamiast zawieźć do weta to się zastanawia, obserwuje i kombinuje, żeby tylko nie zapłacić więcej jak 5 zł.

Gość gość
allium 2014.11.17 są zastrzyki po 5 zł - wapno przy APZS usmiech.gif x To chyba tylko u twojego weta na wsi jak ci psa w budzie pchły pogryzą :D

Gość gość
Ja na szczęście mam weterynarza, któremu mogę zaufać.

Gość gość
Ja też chodzę do weterynarza, którego znam od dawna i któremu ufam. Jeżeli mieszkacie w Pile lub okolicach to mogę wam polecić klinikę weterynaryjną www.rehawet.pila.pl Pracują tam doświadczeni specjaliści.

Gość gość

Znalezienie zaufanych i dobrych weterynarzy nie jest łatwe. Ja na szczęście trafiłam na klinikę weterynaryjną www.weterynarz-szczecin.info w Szczecinie i z czystym sumieniem mogę ją polecić wszystkim z tego miasta.