Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aklenea

Bardzo trudny wybór

Polecane posty

Gość aklenea

Mamy z mężem firmę. Przynosi bardzo dobre dochody. Obecnie pracuję głównie ja ponieważ mąż ma pracę na pełen etat ( ciepła rządowa posadka ale 1400 na rękę...). Zarzynamy się codziennie jak dwie dzikie świnki,że się tak wyrażę ponieważ stali klienci dają dużo zleceń a jak odmówimy to przejdą do kogoś innego. Mąż zastanawia się czy rzucić pracę na etat. Ułatwiłoby to sprawę ale z drugiej strony własna firma to trochę niepewna sprawa. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Gość gość
niech nie rzuca tej pracy tylko zatrudnijcie dodatkowego pracownika do waszej firmy :)

Gość gość
Ja bym się przeprowadziła na wieś i zaczęła hodować świnie, krowy itp. Uważam, że rozwożenie gnoju jest ciekawsze niż praca w jakiejś marnej firmie.

Gość gość
Bardzo bym chciała zatrudnić ale z tym jest problem :) Ogłoszenie cały czas na tablicy wisi. 1 sprawa: mieszkamy w małym mieście, do najbliższego większego miasta jest 100 km tak więc wybór pracowników jest mniejszy. 2. sprawa: jest to praca rzemieślnicza, nieco artystyczna tak więc nie każdy się do tego nada bo wymaga to po prostu talentu, konkretnych umiejętności. Mamy jednego pracownika. Dziewczyna bardzo nam pomaga ale to wciąż za mało.

Gość gość
szukaj pracownikow w szkolach artystycznych :D

Gość gość
No nie wiem czy ktoś by tutaj przyjechał ;)