Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opieka osob starszych

Polecane posty

Gość gość

Witam może ktos orientuje sie jak można w Angli zalesc prace przy opiece nad starszymi osobami?

Gość gość
o to mnie też interesuje, podbijam

Gość gość
Tak wiem, trzeba poszukać potencjalnego pracodawcę i zanieść mu swoje CV. Nie macie głupszych pytań, niezaradne polaczki?

Gość gość
tyle to ja tez wiem... nie komentuj jak masz obrazac innych... jesli nie orientujesz sie w temacie to nie wypowiadaj sie.... Tak wlasnie wygladaja nasi rodacy zagranica , nie zeby pomoc tylko jeszcze dobic!! Wtyd za Was!!! Polak Polakowi swinia a powinno byc inaczej...

Gość gość
W sumie nie mam nic do dodania. Jak ktos napisal szukasz online na stronach jobseekers lub bezposrednio kontaktujesz sie z domami opieki i wysylasz cv

Gość gość
Inna opcja to przez znajomosci. Ale chyba tych nie masz skoro tu pytasz. Zawsze mozesz tez skontaktowac sie z agencjami ktore specjalizuja sie w opiece np Advantage

Gość gość
Dziekuje za informacje, wlasnie nie wiem jak jest z tymi agencjami ktora jest najlepsza ??

Gość gość
A tego to juz nie wiem. Moj maz pracowal dla Advantage ale porownania nie mam.

Gość gość
Dobrze, dziekuje serdecznie za informacje, pozdrawiam:)

Gość gość
Kazda agencja wymaga 6 miesiecy doswiadczenia. Bez doswiadczenia najlatwiej dostac prace jako home carer, jesli sie ma samochod.

Gość przem ko
ja pracuję od roku. [dom opieki nad ludźmi z demencją] teraz jest nieco (ale tylko nieco) trudniej o pracę, bo od stycznia zaczął się masowy napływ Rumunów (których jak bardzo lubię - żeby nie było!) ale jak znasz angielski w stopniu komunikatywnym i masz doświadczenie w pracy z osobami starszymi - BEZ PROBLEMU znajdziesz taką pracę. o ile zarobki na poziomie NMW cię zadowalają.