Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka2108

Czy to ciąża ? ; D

Polecane posty

Gość natalka2108

heej . Mam mały problem . W poniedziałek 10.11. powinnam dostać miesiączke . Jednak nie mam jej do dziś . Posiadam objawy ciąży. Nie zabezpieczamy się z parnterem . Dziś wieczorem zrobiłam test i wyszedł negatywny.. Czy to przez to, że zrobiłam go wieczorem czy za wcześnie .. Pomóżcie .. ; /

Gość gość
Jezeli jestes w ciąży to test wykryje ci nawet dwu tygodniowy płód. Ja sie zorientowałam dopiero w 6 tyg Ciazy okresu nie dostałam wogóle. A jakie masz jeszcze objawy?

Gość gość
A test sie robi rano przy pierwszym sikaniu ;-)

Gość natalka2108
Mój organizm odrzucił papierosy . Byłam nałogową palaczką a teraz mi to śmierdzi i mogę mieć papierosy na widoku , a mnie nie ciągnie . Już dwa tygodnie bolą mnie piersi. mam zwiększony apetyt . ciężko ze mną wytrzymać , ponieważ zrobiłam się marudna i nerwowa ..

Gość gość
tydzień po terminie, to już raczej i wieczorem powinien wyjść test...jak masz inny to powtórz dla pewności jutro rano...

Gość natalka2108
i jeszcze dzień przed spodziewanym okresem miałam brązowy śluż i straszny 'trądzik' na twarzy ; /

Gość gość
byc moze jestes, moze w pozamacicznej :/ nie chce straszyc ale skoro test jest negatywny, ewentualnie powtorz za pare dni z innej firmy a jak nie to najlepiej zrobic bete z krwi i wtedy wyjdzie na 100% czy jest ciaza czy tez nie

Gość natalka2108
Jeśli okaże się że to ciąża to chyba usune bo nie mam czasu na dziecko nie pozwole aby zniszczyło mi życie! :o

Gość gość
Nie jesteś w ciąży testy nie kłamią nawet wieczorem