Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość5

dziewczyna urzywała magii

Polecane posty

Gość gość5

w ostatnie wakacje poznalem dziewczyne, po kilku dniach tygodniach znajomości przynała sie ze używała magi, jakies tam zaklęcia z kolezanką, ogolnie miała taką brudke jak czarownica [az mnie dreszcze przeszły ] troche sie przestraszylem jak mi o tym powiedziala, bo nie lubie nad przyrodzonych mocy, duchów itp [ myśle ze kazdy koleś by sie złamal przy tego typu akcjach] mówiła ze nawet kilka razy jej sie udalo, chodziło o chlopaków którzy podobali jej sie, nie pamietam co dokladnie robiły ale koles na drugi dzien skarżył sie ze niema siły ze opada z siły jakby one cala energie z niego wyssały, w tym momencie juz dosłownie zbladłem i po jakimś czasie zrobilem tak zeby mnie znienawidziła, powiedzialem ze tylko sex mnie interesuje, i jakos sie to urwało ona sie obraziła wróciła do byłego ja ją wyśmialem i potepiłem bo koles urzywał wobec niej przemocy i potem mielm spokoj, nagle dostaje jakiś czas temu smsa, ona pisze ze mysli o mnie i ze chciala by wrocic, ze przeprasza mnie, ze nie posłuchała i wróciła do byłego,ja oczywiscie napisalem ze juz za późno a ona nalega i co jakis czas chce sie spotkac zeby pogadać , nie chce sie spotkac bo sie jej boje aż i boje sie ze użyje jakiś zaklęć, 2 tygodnie temu odezwała sie o 3 rano po tym smsesie kręciło mi sie w gowie az mi sie rzygać chciało, jak sie jej pozbyć? pomocy macie jakis pomysł ,macie tam temat załozony o zaklęciach, pomocy

Gość gość5
użyć << przepraszam za błędy ort

Gość gość
ja terz urzywam gagi zupa lepiej smakuje

Gość gość5
ja uwielbiam zupe period

Gość gość
Może pogadaj z księdzem o tym? Bo jeśli tak się dzieje to to nie są już żarty. I trochę módl się do bozi.

Gość gość5
hahah dobra historyjka film mozna nagrać

Gość gość5
wierze w Boga ale chyba to zignoruje, bo co mi klecha pomoże ??