Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda_190

Czy do ślubu kościelnego trzeba koniecznie iść w białej sukni?

Polecane posty

Gość Amanda_190

Mówi się, że panna młoda powinna iść do ślubu w bieli, ale czy każdemu ona pasuje? Właśnie mam ten dylemat. Ostatnio mierzyłam suknie ślubne i panie w sklepie, moja mama i ja - wszystkie uznałyśmy, że lepszy będzie kolor ivory/ecru. Przede wszystkim w czystej bieli wyglądam blado, natomiast ecru działa opalizująco. Nie jestem zwolenniczką solarium i na pewno na nie nie pójdę. Rozumiem, że to jedyny taki dzień, ale nawet z tej okazji nie chcę sobie niszczyć skóry. :) W grę wchodzi tylko beta karoten. Druga sprawa jest taka, iż wydaje mi się, że przy białej sukni powinno się mieć super białe zęby. Ja niestety nie mam. Nie są one żółte, ale do bieli też im daleko. Bardzo chciałabym je wybielić, ale obawiam się, że to niemożliwe, ponieważ z przodu mam dwie koronki. Jednak jak tak patrzę na zdjęcia innych panien młodych to widzę, że raczej wszystkie idą w bieli. Co o tym sądzicie?

Gość gość
e, nie? możesz iść w ecru. Czemu by nie?

Gość gość
typowa polka kwoka. a idz nawet w czarnej tylko badz na tyle pyskata by bronic swej racji,swych przekonan. bez charakteru mimozowaty bluszcz. na szczescie mi moja rodzina nie mowila jak mam sie ubrac,gdzie zyc,co robic tylko wspierali mimo ze nie zawsze zgadzali sie bo...mnie kochaja ponad wszystko. pozdrooooo polki kwoczki.

Gość gość
Ale masz problem autorko :) ecru to kolor niewiele różniący się od bieli, ja myślałam,że ty coś odważniejszego planujesz a nie takie rzeczy :P

Gość Ewa333333
ja byłam w żółtej jak żółtko nikt mnie z katedry nie wygonił

Kolor ecru jest jak najbardziej odpowiedni, i nawet bardziej twarzowy dla wielu panien młodych, niz sniezna, vizirowska biel.