Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i co wam PíS da, za przeproszeniem?

Polecane posty

Gość lanser
no jak co będą emerytury od 50 roku życia w dodatku dwa razy wyższe, do tego będzie się pracowało 4 dni w tygodniu a pensja minimalna będzie wynosiła 10 tysięcy aby kązdego było stać na samodzielne życie a nie wegetacje jak za tuska :P minusem jest to że trzeba się będzie modlić a 10 każdego miesiaca bedzie załoba narodowa za nieprzestrzeganie ktorej bedzie grozila kara smierci no i te wszechobecne krzyże na chodnikach ale czego sie nie robi dla tych emerytur pod palmami :D

Gość gość
Oto co mózgiem robi propaganda :-(

Gość lanser
no to wszystko wina ogladania tefałenu i czytania onetu. tak anprawde to pis nigdy nie chcialo wieku emerytalnego obniżac pensji minimalnej podnoscic, ani nie okupuje chodników co miesiąc i uważa to za normalne. to całkiem normalna partia a jej posłowie to spoko goscie taki blaszczak nie ma wilczych oczu tylko spojrzenie pcozcciwej starej babinki sprzedajacej marchewke, a ziobro to prawdziwy amant. dobrze im z oczu patrzy to najwazniejsze a ten gostek co meleksem wiezdzal w mur(zapomnialem nazwiska w kazdym razie doktor prawa na szanowanym uniwersytecie) to wyraz twarzy prawdziwego ascety, wiec wreszcie bedzie super a kazdy kto mysli inaczej to z milicji :P wreszciue nie będę musial ogladac tefełenu którego nawet nie lubię ale ogladam bo musze jak inne lemingi teraz będe trwał przez telewizją trwam na bacznosc ku chwale ojczyzny :P

Gość gość
Tu popieram lanser ale na topiku z zagrożeniem udarem dałeś plamę!

Gość gość
Ja się tak zastanawiam, czy ludzie w tym kraju są aż tak ślepi, że nie widzą, że te partie są niemal identyczne, tylko jedni udają tolerancyjnych, a drudzy konserwatywnych. Dla mnie tak zasadniczo to wszystko jedno kto z tej wesołej ferajny PO PiS PSL SLD będzie rządził, bo oni i tak są wszyscy tacy sami i powinno ich już dawno nie być - tylko brak jakiejkolwiek alternatywy, bo Twój Ruch to kompletna porażka, Nowa Prawica to nie moja bajka, a Narodowcy to już kompletnie... :(

Gość gość
Choroby weneryczne tak samo jak HIV biora sie z bakterii/wirusow i rozpowszechniaja sie przez niezabezpieczone wspolzycie - to jest niezalezne ani od PIS ani od PO. Nie szalejcie - politycy nie reguluja waszego zycia seksualnego.

Gość gość
A ja sądzę że tak po prostu żadna partia nie nadaję się do rządzenia. Tu trzeba by było całkowitej i kompletnej zmiany - bo na dzień dzisiejszy tylko stołkami pod d****i się wymieniają i jak było, tak jest. Powinien ktoś powiedzieć "stop". Wychrzanić całe to towarzystwo, zabronić im startować we wszelkich wyborach i niech startują zupełnie nowi ludzie którzy do tej pory nie mieli nic a nic wspólnego z polityką. W tej chwili większość ludzi wybiera na zasadzie mniejszego zła. A tak chyba nie powinno byc.

Gość Madrytgate
PIS to takie samo g... jak PO,tyle tylko że śmierdzi może trochę mniej:o

Gość gość
PIS nie da nic. A co da PO? Tak samo nic. Tak jak i każda inna parta polityczna w tym kraju. Co ci ludzie wiedzą o tym jakie ja mam problemy i jak wygląda moje życie? Oni zawsze mieli z górki, wszystko zawsze mieli podstawione pod nos, zarabiają po kilka/kilkanaście tyś zł miesięcznie a ja? Była i bieda, był i głód, było i bezrobocie. Co oni wiedzą o tym jak pokierować państwem aby mi żyło się lepiej skoro o prawdziwym życiu nic nie wiedzą?

Gość gość
W panstwie PO nic nie dziala jak trzeba.Nawet wyborów nie potrafią przeprowadzić .Wstyd i posmiewisko przed swiatem

Gość gość
ciesze się,że donek wyniósł się z kraju i zabrał z sobą blądi od klimatu,wincenta,o dość charakterystycznych rysach twarzy,też usunęli na bok,za rok po zwycięstwie pisu,marzy mi się odstawienie na boczny tor,premierki,szurniętego amatora ośmiorniczek,głównego konowała państwowej lecznicy,niesioła i kidawy,bo ostatnio strasznie przemądrzała się zrobiła, chyba w myśl powiedzenia ,,punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" żeby jasne było:pis też mam w d...,ale na pełowców patrzeć już nie mogę...:o

Gość gość
ja nie chcę,żeby coś mi dali,krajem niech rządzą tylko tak jak w cywilizowanym świecie,a liberałów powinno się wykastrować,wysterylizować,wygazować ,z dymem puści i zaorać !

Gość gaajowy
nic nam nie da? Satysfakcję jak aferki zaczną wychodzić na jaw. Zobaczyć potem minę zakutego, niejednego cwaniaczka.

Gość gość
tak,dawajcie nowe afery,więcej afer...

Gość człowieku czy masz chleb
halo halo,a Jarek to co,już zapomnieliście,jak księżyc kradł na oczach całego świata,jak sweter pruł sołtysowi zapiecka?

Gość gość
PiS może tylko zniszczyć to co zrobiła ta wstrętna PO. W PiS nie ma ani jednego fachowca, a także eksperci nie chcą podpisywać się pod jego kłamstwami lub bajkami. To PO spowodowała to,że w Europie nas podziwiają i zaczęli się z nami liczyć. Nie pamiętacie jak wyśmiewali się z Kaczyńskich? Szkoda tylko,że Polacy wolą głupców, a potem narzekają jak im żle. Jedyna nadzieja w tym,ze ludzie rozsądni pójdą głosować i nie pozwolą aby głupcy wybrali głupców bo to zniszczy kraj.