Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Era4

com mam zrobić ??????

Polecane posty

Gość Era4

raz sie z nia spotkalem a jak chcialem nastepnespotkanie, powiedziala ze nie chce mi nadziei robić a co jakis czas sie odzywa na face i tak juz 2 miesiace, męczy mnie to strasznie :(( jestem juz załamany ze jestem sam ogolnie ona tam jest i nawet niespotkamy sie bo boje sie ze mnie odrzuci a dobrze nam sie gadalo i ogolnie dobrze sie pisze :(

Gość gość
po pierwsze popraw swoją pisownię /to nie jest złośliwe, ale naprawdę warto pisać poprawnie bo większość dziewczyn odstrasza takie pisanie/ po drugie: wygląda na to, że nie jest zainteresowana, możesz ewentualnie zapytać jeszcze raz o spotkanie a jak powie nie to już masz pewność, że nic z tego

Gość gość
Jak nie cierpię jak facet jest słaby psychicznie i tak rozpacza w powodu takich d**ereli.

Gość Era4
sorki za błędy ale jak pisze to nie wiem gdzie się spieszę, lepiej ci ??

Gość Era4
co nie cierpisz !! a jak Ty sie żalisz ze Cie olał to co lepsza jesteś ??? idz gnój rozwozić lepiej

Gość gość
Po pierwsze jestem facetem autorze, a po drugie jak widzę takie płaczące lalusie to mi po prostu żal kobiet..

Gość gość
kochasz ją?

Gość gość
Jeżeli ci na niej zależy to powiedz jej to

Gość anulek88
Zobaczymy jak ty się zakochasz, to inaczej będziesz piszczał. To do kolesia który stwierdził ze autor to laluś. Napisz jej jeszcze razjeśli odmówi to olej ja, szkoda twojego czasu.

Gość Era4
czy kocham???? to chyba za szybkie słowo na tę chwile, chce się z nią spotkać żeby się przekonać czy to ta, bliżej poznać, co mi po pisaniu na twarzoksiążce, to jest dziecinada według mnie, liczą się relacje na żywo a nie wyobrażenia przez czat

Gość gość
pragniesz jej..?chcesz sexu.......

Gość gość
Matko, co za analfabeta z ciebie autorze. Jakby jakis facet pisal do mnie w taki tragiczny sposob, bylby z miejca skreslony. Zalecam czytanie wiekszej ilosci ksiazek, to moze styl ci sie wyrobi wiesniaku: o

Gość gość
Zjezdzaj stad prawiku niedorobiony