Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyślę paczkę dla dziecka na mikołaja

Polecane posty

Gość gość

wyślę paczkę ze słodyczami dla dzieci na święta. chciałam wziąć udział w "szlachetnej paczce" w zeszłym roku, niestety wymagania rodzin i listy potrzeb w mojej okolicy przekraczały moje możliwości, jak spytałam wolontariusza czy mogę kupić tylko część listy powiedziano mi, że to akcja dla zamożniejszych ludzi. a ludzie prosili o węgiel, laptop, klocki lego konsole i to po kilka pozycji na jednej liście. powiem szczerze, chcę pomóc jakiejś rodzinie w święta, żeby dzieci miały fajnego Mikołaja :) jestem w stanie wydać 200 zł na słodycze i zabawki. jestem osobą młodą ale samotna i w zamian poproszę o laurke od dziecka :) powieszę sobie na lodówce :) proszę o kontakt na maila :)

Gość Joanna i córki
Bardzo proszę będziemy wdzięczne

Gość renata86
A moze w twojej okolicy jest jakas biedna rodzina z dziecmi i dla tych dzieci moglabys zrobic paczki.

Gość gość
aisanaj@interia.pl

Gość gość
zaproponowałam sąsiadce to się śmiertelnie obraziła, ja wolę anonimowo, jak ktoś nie chce podawać adresu wyślę na paczkomat na swój koszt

Gość gość
ten mail to od pani Asi? już odpowiadam

Gość gość
Tak tak bardzo proszę

Gość gość
Na mojej ulicy mieszka młoda wdowa (32 lata, mąż zmarł w zeszłym roku) z trojgiem dzieci w wieku 7, 6 i 4 lata. Jeśli chcesz wysłać im paczkę mogę mailem podać jej adres.

Gość gość
dziękuję już nieaktualne, już się umówiłąm z panią Asią :) pozdrawiam

Gość gość
To bardzo prosze bardzo będziemy wdzięczne

Gość gość
jjoanna15@interia.pl bardzo prosimy

Gość krejzo
Ja bym prosiła o taka paczuszke dla dziecka jeśli można

Gość mama 8511
witam jestem samotna mamao czworki dzieci nie stac mnie na kupno prezentow dla nich a z kazdej nawet najmiejszej rzeczy by sie ucieszyly

Gość gość
mam na imię ewa.mam troje dzieci.Marcin 14 lat Jakub 7 lat i Kinga 6 lat.Kuba jest dzieckiem chorym ma autyzm.Kinga jest nie pełnosprawna.nie mówi nie chodzi.ma wodogłowie pokrwotoczne i padaczkę objawową.jest cały czas rehabilitowana.kuba i kinga mają orzeczenia o nie pełnosprawności.jeżeli ktoś z życzliwych ludzi chciałby zrobić paczki dla moich dzieci na święta byłabym bardzo wdzięczna.proszę napisać na mojego meila ewa.jadeszko@onet.pl bardzo proszę osoby które naprawdę chcą pomóc.pozdrawiam.

Gość gość
Ja też bym chciała paczkę dla mojego synka 9 lat. Troszkę krucho u nas z kasą bo zbieram na zieloną szkołę. A utrzymuje go sama z najniższej krajowej.

Gość gość
to ja prosze o tytoń, za 200zl bede mial kopcenia ,daw,o nic od mikolaja niedostalem:-P