Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sprawa.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam pewien problem i nie do końca wiem, jak sobie z nim poradzić. Jestem studentką. Sytuacja obejmuje mnie i moich dwóch kolegów. Jeden z nich jest nieco starszy, przystojny i tajemniczy. Niesamowicie mnie pociąga i bardzo lubię z nim rozmawiać. Gdyby był tylko on, prawdopodobnie nie miałabym problemu i rozterek. Jest bowiem jeszcze kolega B, który spędza z kolegą A większość czasu (jak to bywa, wszędzie tworzą się stadka). Kolega B nie jest ani zbytnio przystojny, ani ogólnie w moim typie - jest takim kolegą, jakiego zawsze chciałam mieć, do pogadania o wszystkim i o niczym. Tylko tu zaczynają się schdoki. Gdy myślę o obojgu, tylko o koledze B myślę pod kątem erotycznym. A przecież mi się nie podoba! Całe skomplikowanie potęguje fakt, że kolega A jest nieśmiały i zdystansowany, natomiast kolega B przytula mnie na dzień dobry i do widzenia. I co ja mam w takiej sytuacji zrobić?

Gość gość
Każdy ma inny charakter - jeden widocznie musi sobie poobserwować i przemyśleć, drugi jest bardzo bezpośredni. Pytanie tylko, czy widzisz, że ten nieśmiały i zdystansowany jest Tobą zainteresowany. No i czy drugi również, oprócz tego, że przytula na powitanie i pożegnanie - bo tak akurat robi wielu facetów bez podtekstów, z czystej sympatii. Musisz sobie zadać pytanie, który bardziej Ci odpowiada do życia i do ewentualnego związku. Jak byś sobie wyobrażała taką relację damsko-męską z każdym z nich. No chyba, że obu tylko lubisz i nie oczekujesz więcej, to nawet nad tym się dłużej nie zastanawiaj..

Gość gość
W zasadzie to nie są żadne głębokie uczucia. Ale studiuję bardziej pod kątem społeczno-kulturowo-psychologicznym i takie zjawisko zaczęło mnie zwyczajnie ciekawić.