Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DORADZCIE COS

MOJ wspolokator .....

Polecane posty

Gość DORADZCIE COS

Za kazdym razem jak otwiera okno w kuchni , na parapaecie sa kwiaty ,nigdy tego z powrotem na miejsce nie kladzie (zamyka oko ,ale kwiatow z powrotem nie kladzie na parapat ,odlozy a stol i tak stoja ...) to samo w lazience , na pralce mam obroz ,zeby otworzyc pralke trzeba zdjac obrus ,zdejmuje obruz ,bo wlacza pranie,po pranniu ,nigdy nnie kladie obrosu jak byl,a miejscu,zawsze ja musze to poprawiac, jak sprzata,to plyny zostawia w lazience... bierze z szafy a po sprzataniu nigdy nie odklada na miejsce,za kazdym razem,ja musze to robic...wkurza mnie to,zwrocilam uwage raz i nadal to samo .A NIBY udaje jaki to on porzadnis czyscioszek.. a takich rzeczy nie dostrzega ,nie domysli sie,ze jak cos sie bierze,to pozniej kladzie sie to na miejsce ?

Gość gość
nnikt nic nie wypowie sie ? :(

Gość gość
Facet nie mysli o takich rzeczach ,daj spokój.Kwiaty ,obrusiki to nie ich mentalnośc .Wyluzuj .

Gość gość
ale wlosa w laziience to dojrzy... czyli co ja mam za kazdym razem po nim to poprawiac ???

Gość gość
Nie odkładaj za niego płynów do sprzątania.Postaw pod drzwiami jego pokoju z kartką: PO UŻYCIU ODŁÓŻ NA MIEJSCE .Nre poprawiaj po nim,zwracaj mu uwagę,że zostawia po sobie bałagan. Do skutku. Albo zmień lokatora:)

Gość gość
to jest ozdobny maly obrusik lnianny... ozdabia pralke ...

Gość gość
ale nie tylko o obrosik chodzi jaks przata to tez zostawia wszystko nie kladac na miejsce... a to ze pare wlosow bylo w lazince nna podlodze,bo mamy biala posadzke,a ja dlugie brozowe wlosy,to to zwrocil mi uwage,a swoich niedociagnniec, nie widzi... pomimo tego ze raz mu zwrocilam uwage,zeby kladal na miejsce plyny ktorymi sprzata,to gdzie tam nastepnnym razem bylo to samo..

Gość gość
Dodam ze probuje grac takiego perfekcjoiste jaki to o porzadny doskonaly Myje sie dwa razy dziennnie ,,codziennie myje wlosy+ codziennnie suszy suszarka,kapie sie -siedzi w laziece jak idzie sie wykapac przenamiej 25 minut bierze prysznic..nnie krocej...

Gość gość
pelno takich pipek ktory ta graja jacy oni perfekcjonisci..