Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okrycie wierzchnie

Polecane posty

Gość gość

Tytuł niezbyt zachęcający by wejść ale potrzebuje właśnie porady odnośnie tego co kupić na obecną porę. Jak widzę innych w zimowej kurtce to aż można się spocic hehe No a ja chodzę i szukam i nic jestem szczupła i wysoka. Mam kozaczki przed kolano,tzw polkozaczki które przed lydka się kończą i botki i szukam czegoś do takich butów. Kurtka odpada bo nie będzie pasowała,zresztą są teraz takie krótkie ze będzie mi wiało po plecach gdy będę się pochylac do dziecka w wózku hehe więc pomyślałam o plaszczyku do połowy pupy lub za pupę ale nie wiem jaki wybrać by był w miarę ciepły ale nie za ciepły. Nie jestem zmarluchem i przydałby się taki płaszczyk by obchodzić w nim do pierwszego śniegu. Cenowo do 250zl bo budżet mi zmalał bo kutka syna 250zl i kombinezon cory odchodził mi portfel hehe Pochwalcie się co Wy macie,skąd i za ile

Gość gość
Ja noszę wełnianą pelerynę lub ponczo. Czasami zakładam do nich szalik który wygląda jak półgolfik (przez głowę i zakrywa tylko łopatki i piersi). Lubię szaliki ale kiedy się zginam.... to "ciągną się" po chodniku. Te rzeczy kupiłam kilka lat temu w Niemczech.

Gość gość
Na tę porę jest mnóstwo możliwości. Kurtki krótsze i dłuższe, parki, płaszczyki wełniane nieocieplane lub lekko ocieplane, kurtki skórzane. 3/4 szafy w przedpokoju, do wyboru do koloru.