Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie pytania maja byc w nowej ankiecie??

Polecane posty

Gość gość
no no no przy kim :P

Gość gość
no i git. Mało to interesujace, który nołlajf lata za którym nołlajfem.

Gość gość
ja żądam tej ankiety!

Gość gość
jeśli ktoś chce proszę wypełniać ją tu na forum :) no kogo Nowy leci na kogo Najszybszy leci na kogo duch leci na kogo Wilk leci i tak dalejjezyk.gif gość dziś na kogo Magda78 leci na kogo PPP leci na kogo Martha leci na kogo Frida leci i inne jezyk.gif

Gość gość
lecą na oslep przed monitor :D

Gość gość
ja lece na duszka 👄

Gość gość
gość dziś no i git. Mało to interesujace, który nołlajf lata za którym nołlajfem. x buhahahahaha ty jestes interesujacy i wcale nie srasz po gaciach ze stresu, ze cie olewaja i wcale nie jestes no lifem :)

Gość Najszybszy w mieście
nie ma jeszcze pytań, wiec jak mam stawiać ?:O

Gość gość
najszybszy proszę : no kogo Nowy leci na kogo Najszybszy leci na kogo duch leci na kogo Wilk leci i tak dalejjezyk.gif gość dziś na kogo Magda78 leci na kogo PPP leci na kogo Martha leci na kogo Frida leci i inne jezyk.gif

Gość gość
no kogo Nowy leci na kogo Najszybszy leci na kogo duch leci- na wszystkie ;) na kogo Wilk leci i tak dalejjezyk.gif gość dziś na kogo Magda78 leci na kogo PPP leci na kogo Martha leci na kogo Frida leci i inne jezyk.gif

Gość gość
gość dziś gość dziś no i git. Mało to interesujace, który nołlajf lata za którym nołlajfem. x buhahahahaha ty jestes interesujacy i wcale nie srasz po gaciach ze stresu, ze cie olewaja i wcale nie jestes no lifem usmiech.gif :P:P:P :P:P XX a ja ci mówię - ZALOGUJ SIE

Gość gość
no kogo Nowy leci -na Fridę :O na kogo Najszybszy leci na kogo duch leci na kogo Wilk leci i tak dalejjezyk.gif gość dziś na kogo Magda78 leci-na Nowego ;) na kogo PPP leci na kogo Martha leci na kogo Frida leci - na Nowego :O i inne jezyk.gif

a skąd ja mam wiedzieć kto na kogo leci?:O jak ja nawet nie czytuje co inni piszą:O

Gość gość
a ty na kogo lecisz Najszybszy w miescie ?

Gość gość
no kogo Nowy leci na kogo Najszybszy leci na kogo duch leci na Fridę na kogo Wilk leci i tak dalejjezyk.gif gość dziś na kogo Magda78 leci na kogo PPP leci na kogo Martha leci na kogo Frida leci i inne jezyk.gif

no jest taka, ale ona mnie chyba nie chce :(

no kogo Nowy leci---------na wszystkie podfruwajki na kogo Najszybszy leci-------lubię kiedy,wadera,frida na kogo duch leci----------ponoć tylko całuje raczki he he he na kogo Wilk leci---------- ten zapewne jest zapatrzony w siebie NARCYSTA na kogo Magda78 leci----Nowy w miescie, Smof,kredek na kogo PPP leci---------zdecydowanie juken na kogo Martha leci----zapewne na ducha na kogo Frida leci----- Nowy w mieście

Gość gość
no nie wstydz sie tylko wyrzuć to z siebie :D

Gość gość
Naju no która ?

Gość gość
no kogo Nowy leci na kogo Najszybszy leci- na Magdę78 na kogo duch leci - na Fride na kogo Wilk leci i tak dalejjezyk.gif gość dziś na kogo Magda78 leci na kogo PPP leci na kogo Martha leci na kogo Frida leci i inne jezyk.gif

Gość gość
zaraz wszyscy niebiescy tu wejda żeby o sobie przypomnieć :D

ejj jak juz mnie z kimś swatacie , to weźcie trafiajcie w mój typ :O

Gość gość
no kogo Nowy leci na monitor na kogo Najszybszy leci- na monitor na kogo duch leci - na monitor na kogo Wilk leci na monitor i tak dalejjezyk.gif gość dziś na kogo Magda78 na monitor na kogo PPP na monitor na kogo Martha leci na monitor na kogo Frida leci na monitor i inne jezyk.gif