Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina2631

Nie widzialam faceta na oczy a ten sie na kolacje wprasza

Polecane posty

Gość Karolina2631

W dodatku po tygodniu pisania o-O chyba kultura wymaga tego by najpierw facet gdzies kobiete zaprosil,a nie ten sie od razu na kolacje wprasza !nic mu nie odpisalam

Gość gość
:D a jakby to byla kobieta to co bys zrobila?

Gość gość
palant, chce sobie dobre jedzonko za friko przygr***ać

Gość Karolina2681
No tez nie ! Rozumiem zaproponowac np.chociaz ta kawe w kawiarni !a ten do mnie wpadne do Ciebie dzis na kolacje wtf ?

Gość gość
Pewnie wyczuł ze jesteś dobra a sam myśli ze znalazł głupią, stąd bezczelna propozycja.

Gość Karolina2631
Nie wiem w jaki sposob mogl cos wyczuc !na tematy o zabarwieniu erotycznym nie wchodzilismy!pierwszy raz z takim czyms sie spotkalam ;D

Gość gość
Są trzy opcje: -albo chce Cię przelecieć; -albo jest bardzo skąpy (darmowa herbata i jedzenie); -albo jest zupełnie nieobyty.

Gość Karolina2631
Albo opcja 3in1 :-D co bys takiemu odpisala ?

Gość gość
Ze ma kolacje przygotowac i zabrac ze soba :D

Gość Karolina2631
Dobry pomysł. Tak mu napisze i dodam, że ja kupie prezerwatywy :)

Gość Karolina2631
Spadaj podszywie !!

Gość gość
Pewnie nie chce się z tobą nigdzie pokazywać bo kogos ma, wiec kolacja u ciebie to dla niego najlepsza opcja.

Gość Karolina2631
a na moim miejscy dałybyście mu tyłka?

Gość gość
A koleś nie ma czasem imienia na Z? Bo ja miałam niedawno taki sam przypadek :)

Gość gość
Niech spada, masz racje, ja bym nawet nie odpisała takuemu psycholowi, nie znasz go, wiec do domu go nie wpuszczaj, co za tupet

Gość Karolina2631
Pare dni temu mi pisal ,ze szuka pracy !nie on ma na imie na A

Gość Karolina2631
Pare dni temu mi pisal ,ze szuka pracy !nie on ma na imie na A ! "I co tam porabiasz ?" "Zbieram sie do domu ""aha to super ,ze wczesniej konczysz wpadne do ciebie na kolacje " Faceci co z WAMI ??Ja gdybym byla facetem w zyciu po tygodniu pisania takiego czegos bym nie zaproponowala !:-D

Gość gość
lol no to mamy odpowiedź, szuka sponsorki :P dziewczyno, nie daj się !

Gość gość
a w d***e z takim facetem,niech on zaprosi

Gość gość
Adam? Brunet, ciemne oczy?

Gość Karolina2631
Brunet, ciemne oczy Arkadiusz z Wiednia tak mi sie przedstawil !ja tez w Wiedniu mieszkam a jak ma naprawde na imie tego licho nie wie hahaha !nic nie pisze !ja tez nie odpisalam ! Faceci ,ktorych poznaje austriacy proponuja na poczatku restauracje , obiad lub kawe ,czy nawet spacer ale jeszcze nikt mi sie nie wproosil !on nawet nie zapytal !oswiadczyl,ze przyjdzie do mnie na kolacje !co za dno !!

Gość gość
Skoro dopiero szuka pracy w Austrii to pewnie i noclegu tez :) Daj sobie spokój, mój wujek w Szwecji wynajmowal pokój polakom, przewinelo się ich chyba kilkunastu, z tego może dwóch mu zaplacilo za pokój. Tak wygląda zycie polaka za granicą. Szuka się głupiego i zeruje na rodakach.

Gość Karolina2631
Hej gosciu:) milo,ze odpowiedziales wiesz co nie no nie on tu jest od paru lat sam sie zwolnil z opowiadan tak to wynika!napisalam mu pikantna wiadomosc 5 minut temu nie odpisal :-D

Gość gość
Nie odpisał bo pewnie się zawstydził :) ale wszyscy sa zgodni ze jego wpraszanie się było nietaktowne, i raczej powinien być spalony u ciebie. No chyba ze jednak ci się spodobal to może mu wybaczysz.

Gość Karolina2631
Napisalam mu ,chyba sobie zartujesz!Albo nie obyty jestes albo.do lozka mnie chcesz zaciagnac !!!kultura od faceta wymaga ,by przynajmniej kobiete na kolacje , kawe lub spacer zaprosic !!!""''No przeciez zapraszalem ""aha a kiedy ?

Gość Karolina2631
On jest mega przystojny !egal !!

Gość gość
E tam, żartował sobie a ty zesztywniałaś i go zjechałaś. Ja mam takiego w pracy co ciągle mnie zaprasza do swojego domu, albo chce podwieźć z aluzją, że by gdzieś skręcił po drodze, albo zaprasza do domku w górach i kolację ze śniadaniem. Kochana, nie traktuję tego poważnie, zwłaszcza, że dużo młodszy. Ot, taki ma dowcip, zawsze go zbywam i żartuję, daj spokój, powiedział tak, no i co z tego. Było też na luzie odpowiedzieć, ale Twoja wola, zbeształaś gościa, to już się nie odezwie i tyle.

Gość Karolina2631
:)Nie zbesztalam go,na przyszlosc sie nauczy :)Jest przystojny, mlody, ciacho!naprawde jak na palaka MEGA !!ale niech ma nauczke ,ze z kobieta tak sie nie postepuje !Co to za zarty po Tygodniu pisania ?!!Wy sie znacie przynajmniej z pracy :)nie napisze jego strata !