Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztormona

Dlaczego on tak robi?

Polecane posty

Gość v_1
Spokojnie, to tylko jakiś zły sen. Nie znam gościa cierpiącego, anie nie mam żony :D

Gość gość
Już nie masz?raptem 2 lata i koniec bajki oj przykro mi :-(serio.

Gość v_1
Nie byłem nigdy zaobrączkowany, co ja gołąb jakiś pocztowy? :P

Gość gość cierpiacy
Przykro mi ale to pomylka...tez nigdy nje chodzilem po festynach strazackich:)))

Gość gość
Ja też nigdy nie chodziłam,ale w ten jeden raz byłam odwiedzić rodziców wraz z mężem ,no i poszliśmy,stare dzieje i tak jak v napisał,nie moje klimaty.Nie trawię disko-polo ,jak słyszę "Rudą","Plastikową biedronkę",czy "Jesteś szalona"albo "Ona tańczy dla mnie"to mnie po prostu trzęsię mnie nie lubię tego rodzaju muzyki o ile w ogóle to można nazwać muzyką. Stachurskiego tez nie słucham,nie mój gust.A najgorsze to są biesiady i śląskie szlagiery...szlag mnie trafia jak to słyszę ,serio.muzyka nie może być denna.

Gość v_1
No to pochwal co to jest dla Ciebie dobra muza :-)

Gość gość
Hmm,dobra muza musi mieć głębie ,musi poruszać..wyzwalać w nas jakieś uczucia ,wzruszenie ,euforię,radość,czasem też smutek-jednym słowem wyzwalać jakieś uczucia,dobra muza zmusza do przemyśleń ,nastraja sentymentalnie .Przy dobrej muzyce płaczę jak bóbr,albo chce mi się tańczyć to zależy oczywiście od rodzaju muzyki.

Gość v_1
Prawidłowe podejście.

Gość gość
..a i text przede wszystkim musi być z mądrym przesłaniem ,treścią ...a nie wszystko na jedno kopyto -jak się to mówi.Co innego po góralsku..:-)

Gość gość
Wiem:-)dziękuje,nie zadawalam się byle czym.

Gość gość
Lubie dzwięki gitary ,basowej ...elektrycznej plus dźwięki perkusji,fajny kawałek aczkolwiek słyszałam lepsze.:-)A co powiesz na skrzypce w wykonaniu Kim Li (Lee)czy jakoś tak.?niestety nie wkleję Ci tutaj linki bo dopiero się tego uczę inie zawsze mi się to udaje zrobić.

Gość v_1
To też nie jest mój najulubieńszy, słyszałem lepsze ;-) Nie mogę znaleźć tej skrzypaczki. W google z tego co widzę (jeśli to o nią chodzi) bardzo przepiękna kobieta :-)

Gość v_1
... ale to pewnie nie o nią chodzi :D

Gość gość
sorrry ,właśnie też patrzyłam ,ta skrzypaczka jest chinką albo japonką,ostanio ogladałam ,nie wiem może to ten brytyjski "Mam talent"ale teraz nie jestem pewna.

Gość v_1
Grasz na skrzypcach. Zgadølem?

Gość gość
lubię też podkład muzyczny do"The unforgiven"-metallika...już nawet nie o sam głos mi chodzi ani text ,choć to tez mnie porywa ..ale ta linia melodyczna :-)albo Ennnio Morricone ..no total the best.:-)Kiedyś szukałam lini melodycznej z filmu "miasteczko Tween pix czy peaks...(nie wiem dokł.jak się to pisze)ale pamiętam że strasznie mi się podobała i jeszcze taka z filmu"tajemnica Sachary":-)

Gość gość
niestety nie gram:-(ale chciałabym .

Gość gość
dokładnie!,choć coś chyba była jeszcze druga taka podobna...ale ta jest genialna.nie mogę zobaczyć Twojej linki chyba muszę iść na drugiego kompa.

Gość v_1
Ja juz spadam. Dobranoc :-)

Gość gość
Dobranoc kolorowy:-)śpij słodko.