Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona ta jedyna?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Kilka dni temu minął rok po rozstani z dziewczyną po 3 latach. Dziewczyna była naprawdę trudna i rozstaliśmy się z jej powodu dziś ja jestem w związku ona też z tym dla którego mnie zostawiła, ale ja ciągle o niej myślę :( Nie są to myśli że czekam na powrót itp ale śni mi się po nocach w strasznych snach że umiera itp a w dzień samo z siebie po takich snach siedzi w glowie :( jak wyrzucić kogoś kogo się nie chce mieć w głowie czy sercu?

Gość gość
Wiem że może wydać Ci się to dziwne, ale ja żeby było mi łatwiej po rozstaniu wspominałam tylko te gorsze chwile .Starałam się nie mieć czasu wolnego byle tylko nie myśleć o nim i chyba pomogło.

Gość gość
Gdyby była taka możliwość to większość z nas tutaj by się nie żaliła. Zapomnieć się nie da jest tylko przywyczajenie że już tej osoby w naszym życiu nie ma. Ja tak już trzy lata próbuje zapomnieć o kobiecie pięknej, mądrej, kochanej ,delikatnej choć potrafiła kłucic się gdy widziała co złego się dzieje ,o pięknych niebieskich oczach i blond włosach ciemnych. Po mimo że miała tyle obowiązków bo i dom , praca ,dzieci potrafiła być romantyczną kobietą i nie narzekała że jest zmęczona :( . Jak widzisz jest mi wstyd i żal tego co straciłem i nadal jest w moim sercu. Zapomnieć to tylko słowo które w praktyce nie istnieje bo wiele rzeczy,sytuacji mi o Niej przypomina . Czasu cofnąć się nie da a tym bardziej skasować sobie pamięć ,żyć z tym iż zraniło się nie jedną osobę ale rodzinę, nie wybaczalne i nikt mi nie powie że coś takiego istnieje jak zapomnieć.