Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

hipochondria

Polecane posty

Gość gość

Witam myślę że cierpię na hipochondrię, chorowalam jak mialam 15 - 17 lat na anoreksje i wiele innych przykrych rzeczy z mezczyznami, rodzinne sprawy itd. co wywolalo u mnie obsesyjne myslenie o tym ze umre bo do tego ta choroba doprowadza teraz mam 22( dokladnie za kilka dni) i stale mysle ze umre kiedys ze zbyt mlodo, ale jakos staram sie cieszyc zyciem teraz mam cudownego chlopaka ( wiadomo wku*wia mnie czesto ale sie kochamy i wiem ze on mnie tez mimo moich mysli itd. ) nigdy mu o tym nie mowilam ze o tym mysle bo sie wstydze i nigdy mu nie powiem nie chce zeby on tez tym zyl w mojej rodzinie nie bylo raka nigdy (odpukac) :) ale ciagle o nim mysle ze zachoruje ze strace bliskich z tego powodu tak wiele znajomych mi osob juz umarlo... tak wiele sie o tym slyszy nawet moja ukochana kotka wlasnie umiera na raka zostal jej juz jakis tydzien wczoraj jadla dzis juz nie wychodzi ze swojego miejsca w ktorym lezakuje :( to ajkos wzmoglo moje mysli o tym boje sie sily mysli ze przez to wywolam to wszystko. CIągle czekam na cos zlego wiem ze jesli stracilabym kogos bliskiego to chyba bym umarla razem z nimi jestem strasznie slaba zeby zyc w takim swiecie. Ale odkad sie zakochalam czuje sie o wiele lepiej ciagle sie smieje nie leze w lozku z depresja od rana do wieczora. Czy macie jakies rady zeby przetsac myslec o chorobach zeby zaczac zyc jestem mloda chce cieszyc sie zyciem poki moge bo wiadomo mlodosc minie a ja chce miec piekne wspomnienia a nie mysli o smierci

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować