Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna pupa

Jakieś 80% Polek ma płaskie tyłki jak faceci

Polecane posty

Gość fajna pupa

czemu nikt dotąd nie zwrócił na to uwagi? aaa bo te co tu siedzą same takie mają i nawet o tym nie wiecie że od tyłu wyglądacie jak facet :D :D :D bez kitu to jakiś dramat, nawet jak babka ma szerokie biodra (czyli nie można jej pomylić z facetem) to i tak ma jakiś spłaszczony tył jakby ktoś ją w dupe cegłą walnął :O haha Słowiańska uroda powala, faceci mają bezpłciowe japy i często biodra szersze niż klata a laski wyglądają jak faceci sorry ale Polki nawet nie wygrywają światowych konkursów piękności a o Playmate mogą zapomnieć z genetycznie płaskim tyłem

Gość gość
fajna pupa - a wiesz co jest najśmieszniejsze? że transseksualisci są ładniejsi/ładniejsze od typowej Polki :D wystarczy popatrzec na Miss Trans :O

Badanie przeprowadzone na 5 z 50 mieszkanek twojej wioski? :) Faceci mają płaskie tyłki? Może po prostu nie podkreślają ich ubraniami (jak rurkowcy i inne dżendery) spodniami? :classic_cool:

Gość gość
wiesz, ja pamiętam, że jeszcze niedawno wyśmiewano te dziewczyny, które miały tyłko wystające jak kaczka i żadna za żadne skarby nie chciałaby mieć takiego tyłka,. Zatem czasy się zmieniają i moda na tyłki też. We wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek.

Gość gość
Słowiańska brzydota Na podstawie „odrzuceń” ze strony serwisu powstało zestawienie najbrzydszych narodów świata. Na pierwszej pozycji znaleźli się Irlandczycy, którzy w żaden sposób nie przypominają boskiego Colina Farrella. Na drugim miejscu uplasowali się ich północni sąsiedzi. Tylko 12 proc. Brytyjczyków i 15 proc. Brytyjek nadaje się do dołączenia do tego zacnego grona. Trzecie miejsce zajęli Słowianie, głównie Rosjanie i Polacy. Tylko 9 proc. mężczyzn obu narodowości zasługuje na miano pięknych – to najmniejszy procent ze wszystkich narodów. http://czerwonyobcas.pl/2013/12/12/najbrzydsze-narody-swiata/

Gość maćkowiec
Polki są piękne ale chyba tylko dla Polaków, Murzynów i muzułmanów o szczurzych ryjach.

Gość gość
i nóżki króciaczki takie krótsze od tułowia. dupe mają jak kolejarz. a kręcą nią jak Cygan słońcem. polki są bardzo przeciętne. jak się jaka 1 na 1000 trafi ładniejsza to pod ściankę zaraz trafia i do menago , który ją całą noc lansuje

Gość gość
Polki mają często dużą dupę ale dopiero jak sie roztyją, przeciętna polka ma po prostu płaski tył zgadzam sie z tym :O rzadko mają wypukłą fajną pupcie latynoski mają fajne kobiece pupy

Gość gość
faceci nie mają plaskich tyłkow

Gość gość
a ja mam wypięty duży tyłek, duży biust, umięśnione łydki i grube uda. Podniecam swojego męża :)

Gość gość
oż k***a faktycznie Miss Trans jest ładniejsza i bardziej kobieca niż większość Polek dramat :O

Gość prawictwo pospolite 125
i zgadzam sie , ze to bzdury iz faceci mają plaskie tyłki .. My nie chodzimy w legginsach jak kobiety wiec naszych tylkow nie widać.

Gość gość
a ja mam duży tyłeczek z tym że mam sporą nadwagę a tu chodzi o to chyba by dziewczyna miała wąską talie i płaski brzuch a za to tyłeczek zaokrąglony i nózki nie za grube ani nie za chude a ja niestety mam wielki brzuch

Gość fajna pupa
i do tego są... głupawe albo nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Przecież napisałam "haha Słowiańska uroda powala, faceci mają bezpłciowe japy i często biodra szersze niż klata a laski wyglądają jak faceci " faceci mają biodra szersze niż klata ( w tym czesto d**e większą niż laska która stoi obok) a to tyłek faceta powinien być płaski.

mnie również nie chociaż tu zostalam nazwana płaskod***em

Him , a wstawiałaś fote ? Na jakiej podstawie przypisali ci plaskod***e?

wstawiałam, na takiej podstawie że byłam ubrana w boyfriendy które zwisały mi z tyłka.

Gość gość
Taaa, latynoski mają fajne kobiece pupy, implanty w tyłkach ( i nie tylko) są tam na porządku dziennym Cudne tyły Kim i Khloe Kardashian, rzyyyyg

Gość gość
a jakies 95 procent Polaków ma brzuchy zamiast fajnej klaty i mięsni na brzuchu. taki klimat, akurat w naszym kraju babki są bardziej zadbane niż dziady śmierdzące i leniwe.

man of the moon całkiem fajny , ale mogłabyś stanąc prosto . Niezbyt dokladnie widać przez to wygięcie i trudniej ocenić wstępnie, dam ci pozytywną notę .. 7/10 ?