Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza czy nie ???

Polecane posty

Gość gość

Witam. To moja historia. Od 10 dni spoznial mi sie okres, zrobilam test , negatywny. Poszlam do lekarza zrobil mi test i wyszedl pozytwny, dal mi kwas foliowy i zalecenia dla kobiet w ciazy, mialam przyjsc na usg tydzien pozniej ale ze zaczelam krwawic po 3 dniach znow bylam u lekarza, zbadal mnie i powiedzial ze nie widzi ciazy ale to moze byc ciaza pozamaciczna. Dostalam zwolnienie z pracy na tydzien i zrobil badanie krwi. W poniedzialek bylam po wyniki znow krew do badania a dzis dostalam wyniki ze nie jestem w ciazy. Dodam ze krwawienie trwalo dwa dni. Nie wiem co mam o tym myslec. Staramy sie z mezem o drugie dziecko od dwoch miesiecy.

Gość gość
No to chyba nie jesteś.

Gość gość
Po ciąży

Gość gość
Szkoda :( a tak sie cieszylam, to dalej probuje .

Gość melisalis
A konsultowałaś się z innym lekarzem? U mnie błędnie zdiagnozowano ciążę pozamaciczną i chciano usunąć w 100% sprawny jajowód! Ciąża była w macicy, ale ostatecznie poroniłam samoistnie. Zapraszam do zapoznania się z moją historią na melisalis.blog.pl

Gość gość
Czesc dziewczyny.  Od tygodnia boli mnie podbrzusze i jest wupukle. Jajnik mnie kuje od czasu do czasu i kreci sie w glowie czesto. Pierwszy raz w zyciu mialam zgage az myslalam ze mi gardlo wypali, nawet reni nie pomoglo. Zero objawow wymiotnych i bolacych piersi. Chociaz zauwazylam ze z 10 razy dziennie biegam siku do toalety. Test zrobilam 5 dni przed miesiaczka i negatywny  co myslicie?