Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maximilien Raspberry

pomarańczowa rewolucja na ERO

Polecane posty

Gość gość
Już zdejmuję spodnie. Czuję że to będzie jak zdobycie Bastylii. Vive la Kafe!!

Merde! Wstrzymaj się gościu, daj z 5 minut na dokończenie posiłku :-o

Rzuce okiem na pomaranczowego k****a. Takiego egzemplarza jeszcze nie widzialam:-)

Gość gość
To wyjmować czy nie? Bo trochę mi niewygodnie :o

No dobra, skończyłem. Pokazuj gości, może niebieskie polecą za Tobą jak za flecistą z Hameln :-D

Gość gość
Uwaga.. O, już. Wadera, możesz wspomnieć że jest duży. Czy rewolucja postępuje dzięki mnie naprzód?

Teraz powoli oddalaj się w kierunku najbliższego zbiornika wodnego :-D

Taki raczej piccolo... Szalu nie ma:O Ide spac, a jak nabiore sil to Wam ta rewolucje przewale na druga strone:-)

Gość gość
Wolałbym w krzaki :( Czy kałuże też się liczą?

Krzaki czy kałuże, byle daleko :-D

Gość gość
Co piccolo? Co piccolo?? Mogę jeszcze wypracować pół centymetra 😴

Gość gość
Jestescie skończeni, zobaczycie , niebiescy idioci i to ero

Podobno i tak najważniejsza jest technika...

Gość gość
O, rewolucja zaczyna pożerać swoje dzieci. To ja podciągnam sztany i rzeczywiście się oddalę. 🖐️

Gość gość
nara, ikt cię tu nie trzyma

Gość gość
Kuszą to szpieg wroga. Zawsze mogę się jeszcze zawrócić, zdjąć spodnie i ją zdemaskować.

Gość gość
Ero zdycha, dzięki takiemu/takiej jak kusza

Gość gość
@Je ne parle pas francais dziś Taaak, na pewno niebiescy to rewolucjoniści smiech.gif Chyba w marzeniach... pechowiec.gif Prawdziwi i jedyni rewolucjoniści to pomarańcze! Meldować się w szeregu! x Tę fazę rewolucji, kiedy gilotynowano pomarańcze mamy już za sobą. Szuani dotarli jakiś czas temu do Paryża i zdołali już przesiedlić większość niebieskiego ludu, któremu funkcja logowania zastępuje przedrostek ,,de'', na inne portale. Wyczekujemy teraz tylko niebiesko-pomarańczowego Konsula, który zaprowadzi nas prostą drogą do Restauracji Dawnego Forum.

Gość gość
l ll l ll l l l l l l l l l l l l l l l l ll l l ll l l l l l ll l l l l ll l ll l ll ll ll l l l ll l l l ll l l l l l ll l l l l l l l l l l ll ll l l l l l l l l l l l l l ll l l l l l l l ll l l ll l l ll l l l l l l l l l l l l ll l ll l l l l l ll l l l l ll ll ll ll l l l l l l l ll l l l l ll l ll l l l l l l ll ll l l l l l l ll lllLl ll l l l l l l l l l l l l l l l l l ll l l l l j nh h h h b b bb f f ff r g g gg ff d s s s fh hg h ht h h ht j k g j fj

Gość gość
Jeśli chcecie, żeby rewolucja zwyciężyła, potrzebujecie strategii działania. Należy wyznaczyć newralgiczne miejsca i w nie uderzyć. bez litości, bez brania jeńców. Na początek jakos strategiczne istotne punkty wybrałabym temat Koke, temat Wadery, Karuzelę, temat Wilka, całuski, stereotypy. Pominąłem którąś z wylęgarni niebieskich? Dla każdej wybiera się odpowiedni sposób walki i metodycznie wypiera przeciwnika :classic_cool:

Gość gość
To mody, nie wyplenisz niestety, ero pada , tyle w temacie

Gość gość
Jesteśmy już bardzo blisko zwycięstwa. Jest Bonaparte, jest zabawa. ;) LOL.

Gość gość
Ślepi jesteście? Ero zdechło :( Nikt nie założy tu tematu , nikt nie pogada, na uczuciowym i ogólnym jest ciekawiej. Niebiescy dopieli swego, nawet pomarańczy brak :D

Gość gość
Kwiczą, szeleszczą jeszcze Dantony i Robespierry moderacji, ale widać gołym okiem, że jest to już tylko próba wskrzeszenia trupa. Coraz więksi idioci zatrudniają coraz większych idiotów.

Gość gość
the end, zobaczysz, jeszcze tydzień, dwa

Gość gość
@gość dziś Ślepi jesteście? Ero zdechło smutas.gif Nikt nie założy tu tematu , nikt nie pogada, na uczuciowym i ogólnym jest ciekawiej. Niebiescy dopieli swego, nawet pomarańczy brak smiech.gif x Wszystkie fora padają, jedno po drugim, nie tylko ERO. Proporcjonalnie rzecz biorąc to ERO zawsze miało najmniej komentarzy z trzech głównych. Proporcje są te same, różnica jest w ilości. Na razie tylko tutaj w tak radykalny sposób odczuwalna.

Gość gość
Zgoda, ale ero zdycha poprzez konkretne działanie.

Gość gość
Nie wiem, ja w tym nie siedzę od środka, ja tylko z rosnącym rozbawieniem obserwuję. ;)

Gość gość
Odpowiednia taktyka i każdy temat padnie. Np temat Koko można zostawić w spokoju. Tam ego pompuje się już od 70 stron. Wkrótce eksplozja i grupa niebieskich zneutralizowana. Wilkowi wystarczy wklejać obrazki bacówek i dziewoj w kąpieli przy pomoście. Od tego ostatecznie pomiesza mu się real z netem i zabiorą go w kaftanie. Do Wadery trzeba wysłać dzielnego towarzysza, niech gada im komplementy przez miesiąc, dzień w dzień. Zapomną o uzupełnianiu płynów i padną. A w ostateczności zawsze zostaje klasyczna rozwała kopiuj- wklej. Bardzo skuteczna. Zatem drodzy rewolucjoniści, nie traćcie morale, głowa do góry! Wiktoria jest na wyciągnięcie ręki :)