Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieRune

Mój chłopak...

Polecane posty

Gość NieRune

hej, od ok. 5 miesięcy jestem w związku z moim chłopakiem, mieszkamy razem bo wcześniej byliśmy współlokatorami... i z dnia na dzień jest gorzej... codzienne kłótnie to norma, ciągle by tylko sprzątal i sprzątał, mi tez kaze sprzatac a potem krzyczy, że źle jest... ale nie tylko o to są kłótnie. potrafi mi zrobić awanture o nauke :( o to że nie widzi jak się uczę a się uczę ale mamy zajęcia w innych godzinach i często jak już kończę naukę to on dopiero wraca... kontroluje mnie i zakazuje chodzić do mojego przyjaciela, ciągle mnie wyzywa, kilka razy nawet mnie spoliczkował... obraża się jak nie chce z nim uprawiać seksu czyli codziennie, wcześniej tak nie było nie wiem juz co robić

Gość gość
uciekaj jak najdalej i jak najszybciej, skoro sama zauważyłaś,że jest coś nie tak to juz dobry początek

Gość gość
ciągle mnie wyzywa, kilka razy nawet mnie spoliczkował. x Ciekawe ja taki nie jestem i nie mam powodzenia :P

Gość gość
Żyj z nim dalej albo odejdź. To odpowiedź na 1/4 tematów tutaj. Nawet ich czytać nie trzeba.

Gość gość
Uciekaj, dziewczyno. On ma zadatki na psychopatę, to poważna sprawa.

Gość NieRune
tylko że ja go kocham... on też wiele razy mnie przepraszał i mówił że mnie kocha. wspominał coś o jakiejś terapii ale nie wiem czy na nią chodzi...

Gość gość
tez pyskate sie te dziolhy zrobily to facet ma dominacje w naturze uklep mu kotleta nakarm dobrze obciagnij od czasu do czasu daj dupki i bedzie dobrze zobaczysz ze nie bedzie taki spiety faceci tez maja swoje potrzeby

Gość gość
Kobieto Ty po prostu lubisz ostry wpeeerdol po ryju :classic_cool:

Gość NieRune
proszę o jakąś kulturę w tym wątku... nie chcę go zostawiać ale momentami nie daje rady juz :(

Gość NieRune
Chociaż czasem lubię gdy mój chłopak chłosta mnie kablem od prodiża :classic_cool:

Gość NieRune
to wyżej to podszyw....

Gość gość
dlaczego tacy faceci mają takie duże powodzenie? Proszę kobiety o odpowiedź

Gość gość
Autorko, może ten problem ma drugie dno? Piszesz ze on się czepia że nie sprzątasz i sie nie uczysz, do tego spotykasz się z jakimś przyjacielem, Jesteś leniwa i niewierna?

Gość NieRune
Przyznaje - jestem leniem i brudasem :( Ale każdy ma swoje wady :classic_cool:

Gość NieRune
Zawsze mu pomagam ze sprzątaniem... uczę się regularnie. nie zdradzam go, bo go kocham i on dobrze o tym wie. specjalnie dla niego ograniczam te spotkania do minimum, ale nie zerwę z nim kontaktu przecież.. zreszta nie tylko o niego jest zazdrosny, kiedyś próbował mi wmówić romans z KOLEŻANKĄ... szczerze to szybciej on mnie zdradzi... i nie mam pewności czy tego nie robi...

Jeżeli Twój chłopak kilka razy Cię spoliczkował użył wobec Ciebie fizycznej przemocy. To jest niedopuszczalne i nic go nie usprawiedliwia. Nie może skłaniać Cię do uprawiania seksu poprzez obrażanie się i inne tego typu gierki. Kontrolowanie, zakazy i nakazy? Tak nie powinno być. Przemyśl dokładnie czy chcesz tkwić w takim związku. _______________________________________________ www.pomocwwarszawie.pl