Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do ludzi którzy krytykują samobójców

Polecane posty

Gość gość

Pamiętajcie, że nikt, absolutnie NIKT, nie popełnia samobójstwa bez wcześniejszych znaków, zawsze widać, ze coś jest nie tak. Osoby, które popełniają samobójstwo często czują się olewane przez innych, myślą, ze nic nie znaczą, mówią o tym, ale ludzie najczęściej to ignorują albo kwitują krótkim "weź się w garść" gdy chcą porozmawiać często ludzie usprawiedliwiają się, ze nie mają czasu, albo po prostu ignorują... nigdy nie wiadomo, czy ta jedna rozmowa, wsparcie nie uratowałoby ludzkiego życia. Nie bądźcie tacy obojętni! Zeby skończyć z życiem trzeba być naprawdę zdesperowanym i nie mieć już innego wyjścia...

Gość gość
Zgadzam sie z Toba.

Gość gość
up up

Gość gość
Nie zawsze tak jest.Moja przyjaciółka była zawsze w dobrym humorze,nigdy na nic nie narzekała,któregoś dnia tak po prostu bez słowa poszła się powiesić Nawet ja jako jedna z bliższych jej osób,która zna ją od dziecka nic nie zauważyłam

Gość gość
Autorko mylisz się ludzie którzy naprawdę chcą coś sobie zrobić są z pozoru normalnymi osobami które starają się nie okazywać swojej słabości.Zazwyczaj duszą w sobie problemy i negatywne emocje i w końcu nie wytrzymują

Gość gość
Zależy od osoby.Niekórzy okazują swoje skłonności,a inni udają,że wszystko jest w porządku