Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny powiedzcie szczerze czy też zmuszacie się do seksu?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja była w związku 2 letnim, mieszkaliśmy razem i miałam dosyć tego ze on ciagle się do mnie dobierał. Przyznam ze dla swietego spokoju nieraz się zmuszałam do seksu żeby się odczepił. Martwi mnie ze tak wygląda życie w związku:-(

NIe wyzyty jakis chlop :P Ale masz pewnosc ze go pociagalas :D Wg mnie mogl sobie od czasu do czasu na recznym pojechac a nie dobierac sie caly czas - owszem czesty seks jest wporzo ale bez przesady :D

Gość gość
Też tak miałam i się z nim rozstałam, bo się nie zmuszałam, a on chciał. Teraz mam partnera i już się do niczego zmiszać nie muszę ( bardzo dużo pracujemy i ledwo nam czasu starcza ;) ). Wszystko zależy od faceta, bo taki prawdziwy to rozumie i czeka, bo wie że będzie warto

Gość gość
On chciał ode mnie seksu codziennie, czułam non stop presję z jego strony. Miałam dosyć, zerwałam bo nie potrafiłam się zmuszać do seksu non stop.

Gość gość
kocham sex i uwielbiam sie bzykac ale nigdy sie do niego nie zmuszam

Gość gość
Nawet jak miałam okres to on wypalał z tekstem " to co , teraz przez 4 dni lodzik?". Odniechciewało mi się wszystkiego. Jak lubię seks to mam teraz do seksu awersję

Gość gość
Kobieta jako istota bardziej złożona odczuwa wstyd pięć razy w życiu, natomiast mężczyzna wstydzi się tylko dwa razy. Wstyd kobiety: pierwszy raz jak robi to pierwszy raz, drugi raz jak robi to pierwszy raz ze swoim mężem, trzeci raz jak pierwszy raz zdradza swojego męża, czwarty raz jak pierwszy raz bierze za to pieniądze, i piąty raz jak pierwszy raz musi za to płacić. Wstyd mężczyzny: pierwszy raz jak nie może drugi raz i drugi raz jak nie może pierwszy raz.

Gość gość
Tak wlasnie wyglada zycie wiekszosci mezatek.....dlatego jestem singielka :)

Gość gość
No właśnie przeraża mnie to ze tak to wygląda, ja wytrzymałam tak TYLKO 2 lata a jak tu przeżyć z kimś 20 lat w małżeństwie?Seks jest super przez rok od momentu poznania, potem to już równia pochyła u kobiety. U faceta najczęściej zapotrzebowanie na seks jest dużo większe niż u kobiety

Gość gość
Nawet jak miałam okres to on wypalał z tekstem " to co , teraz przez 4 dni lodzik?" x to ja rozumiem dzi(wki)w takim razie,traktowanie takie samo,ale chociaz jest kasa z tego a frajer wyjdzie po 20 min.i ma dziewucha spokoj:P

Gość gość
sex jest super jak ktoś ma odpowiedni obwód to nawet przez 100lat

Gość gość
masz kiepskie libido,nie pociąga cię ten facet,i nie kochasz go siebie też,bo zmuszasz sie do bycia w związku który Cię nie satysfakcjonuje,a sex nie daje przyjemności ludzie się w długich związkach i się kochają,i bzykają do starości bo to własnie jest miłość.

Gość gość
jasne jak juz facetowi przestanie stawac kobieta znajduje sobie inna milosc to chyba logiczne?

Gość gość
zależy jaką kobietę sobie znalazł ja bym nie szukała kochanka jakby mój facet miał tego typu problemy bo po prostu jesli już bym była z facetem,to dla niego samego a nie tylko po to by miec sex

Gość gość
Tak to jest jak kobieta jest w zwiazku zarobiona sluzebnica pana....to chyba ma prawo byc np zmeczona. Poza tym ze facet zwykle nic nie robi, to jest b wypoczety I ma wiecej sily -tak ogolnie wiec wiadomo ze I wiecej energii na bara bara. A kobieta po etacie w pracy I 2-3 w domu za free pada na ryj, a ten by jeszcze chcial fajerwerkow!

Gość gość
przestan mu dawac dupy to sie okaze czy jest tego wart :classic_cool:

Gość gość
Gosc 23:59 I tym sie wlasnie roznimy od samcow.....ONI sa dla sexu my dla caloksztaltu

Gość gość
Nigdy nie zmuszalam sie do seksu. Kocham mężczyznę to uwielbiam z nim seks. Czerpie dużo przyjemności z seksu.

Gość gośćwdom
Czasem tak mimo ze nie mieszkamy razem. Ja bym najchętniej chciała tylko seks który sama inicjuje bo mam ochote, specjalny nastrój na seks. Ale to by było chyba nie więcej niz 5 razy w miesiącu. Mam wrażenie ze moja ochota na seks zależy od strasznie wielu czynników. A u niego chyba od jednego, max dwoch.

Gość gość
No faceci....poczytajcie.....tak rajcujecie kobitki ze musza sie zmuszac....hahahaha

Gość gość
Ja się nie zmuszam. Nie wiem jak często chciał Twój facet. Gdyby mój chciał co dzień po kilka razy to pewnie też miałabym dość, ale uważam, że nasza ilość jest ok i nie zmuszam się nigdy. Mam na swojego faceta dużą ochotę. :)

Gość gośćwdom
Ale przecież tez ochota u kobiety zależy od dnia cyklu. Plus od nastroju, od zmęczenia, i od wielu innych ... Naprawdę nie zawsze ma się ochotę na seks, choćby partnerem był mister world. U facetów przynajmniej te cykle odpadają.

Gość gość
Znam to. Nie mam ochoty na seks odkąd wyszłam za mąż. Nie wiem, czy to małżeństwo tak działa. Z obcym chyba bym chętniej się przespaładnie.

Gość gość
Codziennie? O zesz ale hardcore!

Gość gość
Moze jeszcze przed dzieckiem wszystko fajnie, ale jak dojdzie dziecko, nieprzespana noce, ta ciagle opieka , to wszystko sie zmienia. A facetowi sie wydaje ze bedzie jak dawniej......bo rzadko ktory sie zajmuje dzieckiem I mysli ze wszystko sie robi samo. Poza tym facet ma wiecej sily I wolnej sie meczy......I chcialby jeszcze zajezdzic kobiete. Faceci opanuj cie sie!

Gość gość
Głupotą jest się zmuszać. Taaa kobieta ma się zmuszać z "miłości", równie dobrze mogę powiedzieć, ze z miłości facet może sobie odpuścić i nie będzie jej zmuszał. Ja nie mam codziennie ochoty na seks i mój partner akurat to rozumie. To nie ma nic wspólnego z miłością. U kobiet dużo zależy od nastroju, hormonów tj. dnia cyklu, spraw na głowie itd. I racja z tym, że kobieta głównie na początku ma ciągle ochotę na seks, bo wiadomo- fascynacja, zakochanie i te sprawy. A w związku w którym facet wymaga ode mnie dzień w dzień seksu nie mogłabym być.

Gość gość
Bo I'm tylko o ten sex chodzi a te gadki ze milosc itd to tylko po to zeby dobrac sie do majtek.....proste

Gość gość
j a sie zmuszam i to 2 3 raz w miesiacu ale musze bo sie obrazi serio najchetnej bym wogole nie bzykla sie

Gość gość
Jak można zmuszać się do seksu. ;o Ja osobiście bez niego nie potrafię wytrzymać, łaszę się jak kocie proszące o więcej. Jak nie ma czegoś takiego to albo Was własny facet nie kręci albo z Wami coś nie ten teges.