Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość5431

nie mam żadnej koleżanki, żadnej.

Polecane posty

Gość Samotna taka ja
jestem samotna z wyboru, mam znajomych ale to tylko znajomi, dawne przyjaciolki poszly kazda w swoja strone, maja wlasne rodziny a ja sie czulam przy nich jak odmieniec, mam ponad 30 lat nie mam dzieci ani faceta, jestem bardzo niesmiala z niskim poczuciem wartosci, ze znajomymi rzadko sie spotykam, wole ich unikac i nie patrzyc na ich szczescie czyli ktos przy boku i ladny wyglad

Gość Samotna taka ja
jesli jest ktoras z dln slaska, opolskiego lub gornego slaska z checia popisze i sie zapoznam , zaznaczylam te wojewodztwa z tego wzgledu ze czesto w nich bywam a w jednym z nich mieszkam

Gość gość
Kurcze, dziewczyny, czytam ten temat, bo widzę jakiś wpis świerzy o tej porze i normalnie mi się nie mieści w głowie, że mając 30 lat nie macie koleżanek. Nie mam na myśli, że coś w Was jest nie tak, ale może poprostu nie trafiłyście na fajnych ludzi w życiu, no albo trafiłyście, ale ich przeoczyłyście... Ja mam taką sytuację, że od czasów studenckich mamy z mężem wspólne towarzystwo, z którego cały czas ktoś albo odpada, albo przybywa. A od kiedy prowadzimy tzw otwarty dom, to ciągle ktoś do nas wpada. Mam 36 lat troje dzieci i mnóstwo fajnych ludzi naookoło. A kiedyś byłam nieśmiałą dzieczynką z rozbitej rodziny. Dziewczyny, rozejrzyjcie się, otwórzcie na innych. Ludzie są fajni, no nie wszyscy, ale tak ogólnie.

Gość Samotna taka ja
kolezanki mam ale one nie maja dla mnie czasu bo maja swoje rodziny, a ja jeszcze singielka, pozatm ciezko mi nawiazywac nowe kontakty przez niesmialosc i przez to ze jestem nie atrakcyjna

Gość gość
To chyba powód do uśmiechu niż do placzu :)

Gość gość
Do Gościa 00:43 Dal Ciebie może wpis i "świerzy" ale zauważ że nie tylko z PL wszyscy piszą. U Ciebie już noc, a u mnie dopiero wieczór a u knogoś innego popołudnie. Zauważ też że nie wszytkie tutaj zalatują desperacją., Swietnie że Ty prowadzisz takie towarzyskie życie ale jak widzisz, nie wszytkie są takie same.

Gość gosciowa123456
No to moja droga jak chcesz to mozesz pochwalic sie facetowi ze masz kumpele w US a dokladnie w Los Angeles :) Mam na imie Magda. Email: polskiepierogi8@gmail.com

Gość gość
Magda a do której to? I dlaczego trzeba się pochwalić że u USA?

Gość gosciowa123456
Jak dasz adres na moj email to moge Ci kartke na swieta wyslac :) Zawsze milo bedzie.

Gość gociowa123456
Wpis byl do autorki tematu ale jak sa jakies inne dziewczyny tez samotne to chetnie popisze ;)

Gość gość
Ale ja np nie jestem samotna (napisałam wcześniej) :-)

Gość gość
Jest tu ktoś z Wielkopolski chętny popisać,poznać się?

Gość gość
Ja też szukam znajomych.Jest ktoś z Poznania?

Gość gmasdaość
Tez nie mam . Smutna sprawa. U mnie z tym gorzej ze nawet z moim facetem nie mogę pogadać dla niego wszystko to co mówię to głupoty nie warte rozmowy. Itd itp jesteśmy 14lat razem mamy dziecko jedyny temat na jaki mogę z nim pogadać to tylko brak kasy i sprawy dotyczące naszego dziecka. Nic innego się nie liczy. Smutno mi nie mam się komu pożalic

Gość gość
Zawsze tak było z twoim partnerem? Nie rozumiem takiego wiązania się z kimś kto uważa nas za głuptaska z którym nie można nawet porozmawiać na poziomie - przecież to upokarzające. A co do koleżanek - jest wiele okazji do poznania nowych ludzi. Zapiszcie się np. na kurs językowy, kosmetyczny - poznacie dużo kobiet. Nie trzeba z nimi od razu zostać przyjaciółkami i zwierzać się z najtajniejszych sekretów ale po zajęciach można zawsze wyjść na kawę, pogadać przez internet, takie błahe znajomości też mogą dać wiele przyjemności.

Gość Ewa85torun
Czesc naprawdę tak masz?bo ja dokładnie to samo dwa kontaktu mama i facet:((o co chodzi z nami?

Gość Wika

Tak, tak koleżanki ;) tylko uważajcie by wam nie zrobiły polowania na waszego faceta ;)

Znam taki przypadek gdzie polowały  koleżanki na jej męża a on na jej koleżanki ;)