Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy samotna znaczy gorsza?

Polecane posty

Gość gość

Jestem sama i czuje sie przez to gorsza, bo bardzo chcialabym kogos znalezc, lecz bez skutku:(

Gość gość
tak jak sama siebie określiłaś "czujesz się gorsza" a przez to inni mogą ciebie tak postrzegać, wykluczać z towarzystwa, bo wieje desperacją. Zajmij się swoim zyciem, uprawiaj sport, schudnij kilka kilogramów, zmień kolor włosów, byle byś tylko nie myślała o tym jaka jesteś biedna. Zobaczycz, że samo nastawienie do siebie może wiele zdziałać.

a to jest jakis konkurs czy co w ktorym sa lepsi i gorsi, hm?

Gość gość
Samotna czy nie samotna to nie jest ważne. Liczy się ile ważysz i w jakim wieku jesteś

Gość gość
:D trochę w tym prawdy autorko, że dzisiaj liczy się tylko wygląd. Jak dobrze wyglądasz, to nigdy nie będziesz narzekać na samotność. Ja od kiedy się zestarzałam nie jestem już w ogóle podrywana, chyba że przez starszych panów pod 50-tkę :P

Gość gość
gość 10:15 czyli jednak masz powodzenie

Gość gość
u facetów 40+ :)

Gość gość
nie mam powodzenia :(

Gość gość
wszystko jest w twojej glowie jesli sobie wmowisz ze rude wlosy sa gorsze bedziesz czula sie gorsza jako rudzielec a wiec - skoro ci odpowiada placz nad rozlanym mlekiem - czuj sie tak do woli mnie by nie odpowiadal :)

Gość gość
Uprawiam sport i zdrowo jem, dlatego jestem szczupla :) Do tego lubie sobie winko wypisc ostatnio coraz czesciej... musze cos zmienic.. :/

Gość gość
ale z wlosami moze faktycznie cos zrobie, ale nie sa rude, mam ciemny blond :)

Gość profesorek biologii
Wiesz Autorko, to co napiszę jest super niepoprawne politycznie i forumowicze mnie zjedzą podobnie jak super mega hiper silne, przebojowe feministki. Jeżeli kobieta nie przyciąga mężczyzn, nie ma nikogo dłuuugi czas to znaczy, że ma w sobie coś nieatrakcyjnego. Tak już nas stworzyła natura niestety, że samotny osobnik to osobnik felerny. Coś z nim/nią jest nieteges skoro nikt go/jej nie chce :( Osoby, które będą się pluć i jazgotać na mnie widocznie nie mają pojęcia o prawach natury i biologii. Człowiek im podlega czy nam się to podoba, czy nie. Moda i kultura to sztuczny wymysł człowieka a reszta to wmawianie sobie i pobożne życzenia na usprawiedliwienie, że biologicznie daliśmy doopy i nie jesteśmy dostatecznie atrakcyjni, żeby się sprarować z kimś. Gdyby singlowanie było normalnym i równoprawnym stanem to popęd sexualny i potrzeby emocjonalne stopniowo by zanikały u tych niechcianych. A tak się nie dzieje. Wręcz przeciwnie niezaspokojone potrzeby sexualne i uczuciowe dają się we znaki w miarę upływu czasu, a nawet pogarszają stan psychiczny. Bycie wesołym, radosnym singlem to tylko wmawianie sobie, autosugestia, placebo. W głębi ducha KAŻDY normalny i zdrowy homo sapiens chce się sparować. I nie ma się tego co wstydzić. Tak nas stworzyła natura i nie ma po co dysktuować z mechanizmem, który rządzi życiem na tej planecie. A teraz przebjowe, atrakcyjne singielki, które są taaak super extra a jakoś nikt Was nie chce możecie stanąć na rzęsach ze złości. Nie zmieni to rzeczywsitości. Ryba nie jest kaczką i nie będzie obojętnie ile Kazimier Szczuk napisze na tym topiku, że tak właśnie jest.

"Bycie wesołym, radosnym singlem to tylko wmawianie sobie, autosugestia, placebo. W głębi ducha KAŻDY normalny i zdrowy homo sapiens chce się sparować. I nie ma się tego co wstydzić." xx odezwala sie "monopolistka" od definicji normalnosci;-)

Gość gość
tez mysle ze co ze mna nie tak, tylko nie wiem co... mam w sercu wciaz pewnego czlowieka i poznajac innych ludzi nie czuje sie z nimi tak bezpieczna jak z tamtym... moze w tym problem :(