Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziesiąta 10,11,12 latka uprawiała już jakąś forme seksu !

Polecane posty

Gość gość
Brednie-co to niby za badania, bo to, że usłyszałeś coś w tv, to żart przecież. Do tego "jakaś forma", to zapewne także masturbacja, która jest czymś zupełnie naturalnym- wychowywałam się w innych czasach jestem po 40-tce i wyobraź sobie, że masturbowałam się w tym wieku. Zresztą również jako kilkulatka - co jest naturalnym etapem rozwojowym dziecka i nie ma w tym nic dziwnego. Zaraz się okaże, że zabawy przedszkolaków w stylu "pokaż mi swoje, to ci pokaże moje", to też forma seksu albo np kolega z przedszkola, który dotykał moich "piersi" był dewiantem. Dzisiaj ze wszystkiego robi się sensację i każdą informację podaje w sposób mający wywołaś kontrowersję i sensację- wielki kontrowersyjny tytuł, a jak wchodzisz w news'a, czy zagłębisz się w metodologię i wiarygodność "badań" czy eksperta, to okazuje się, że tyle tam sensacji co w odcinku Klanu..

Gość gość
niektórzy z tych psudofacetów z kafe naprawdę powinni się wstydzić wyzywając nieletnie dziewczynki od k..w. ogarnijcie się frustraci, bo prezentujecie mentalność talibów albo jeszcze gorzej, dziecko to dziecko nie odpowiada za swoje czyny jak dorosły, nie dokonuje świadomych dojrzałych decyzji, które podlegają wartoścowaniu moralnemu. dziewczynki prostytuujące się w Tajlandii czy Bangladeszu czy też polska 11 latka uprawiająca seks nie są k..mi, tym bardziej wyrafinowanymi, WTF?, tylko biednymi nieszczęśliwymi dziećmi. zbanować półmózga

Gość gość
bo tez jest czeste przedwczesne dojrzewanie, nie w wieku 15 lat jak powinno byc ale 12, wiec jest i uswiadamianie troche na wyrost to niczyja wina ze organizm swiruje i zdarza sie ze juz 12 latki maja okres

Gość gość
zmniejszymy wiek uprawiania seksu z 15 na ...? ile proponujecie ? Bo wg tematu 10/12?

Gość gośćgronio
Najgorsze jest to, ze wykorzystuja maloletnich dorosli i to jest problem.Bardzo czesto dzieci biora przyklad z dorosłych,widzac,słysząc,i próbuja sami a najgorsza wersja sa wykorzystani przez starszych kolegow,znajomych,itd.

Gość gość
Za rządów PiS-u proponowano podniesienie wieku legalnego seksu z 15 do 18 lat.

Gość Tasmanska
O d tysięcy lat przecież to tradycja Czasy historyczne, biblijne dziewczynki w tym wieku już jak dorosłe baby prowadzily zycie ( seks, malzenstwo, rządzenie Państwem i wojskiem, rodzenie dzieci ) , wiec skąd takie oburzenie? Taka historia polski od wiekow

Gość gość
te ofiary księdza były pokazane w telewizji, ochoczo sie wypinały

Gość gość
Ja zaczelam seks uprawiać w wieku 13 lat ze swoim facetem i teraz jesteśmy po ślubie i czekmy na malenstwo a sex to cos wapnialego :)

Gość gość
Ja nie rozumiem czemu robią ludzie z tego taką aferę ja mam 12 lat i już uprawialam seks nawet w szkole

Gość gość
Nienawiść do kobiet jest ogromna z tego co widzę. Piętnuje się je za seksualność. Mężczyzn wręcz hołubi. Takie dziewczynki jeszcze z wielu rzeczy nie zdają sobie sprawy, a tu zostały wyzwane od najgorszych. W dzisiejszym świecie strach mieć córkę.

Gość gość
po co ja tu jestem? :D

Gość gość
Ja jak miałam 12 lat whodziłam na portale randkowe i musiałam się na seks

Gość gość
Pomiędzy 10 a 12 lat jest tak ogromna różnica, jak pomiędzy 12, a 14 lat. Poza tym mnie to nie dziwi. Taki jest obecny medialny i internetowy świat. Według statystyk kilkanaście procent dziewczyn poniżej 15 lat nie jest już dziewicami. Więc tu nie chodzi o jakąś formę seksu, ale o pełen seks czyli deflorację. Ktoś powie że to mało, ale gdy to przełożyć na jednostki, to będzie ogromna ilość, bo setki tysięcy.

Gość gość
Zwalajcie na nowoczesność ale jak sam gość Tasmanska pisze że kiedyś to było normalne to ok?To właśnie feministki zawyżają wiek zgody a mężczyznom o skłonnościach pedofilskich to przeszkadza.10-12 letnie lolitki to dzieci i co z tego że kiedyś rodziły?Kiedyś to była patologia

Gość gość
Kiedyś dziewczynki rodzily w wieku 10-12 lat bo ludzie żyli po 40 lat, a nie po 80 :-/ jakby ktos nie widział różnicy

Gość gość
10-12 latki nigdy nie rodziły, bo 90 procent z nich nie miało jeszcze okresu. W dawnych czasach rodziły 14-16 latki.