Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem poważny gość

pomóżcie mi z fotelikiem

Polecane posty

Gość całkiem poważny gość

synek ma 5 miesięcy i nie umie jeszcze siadać sam, tylko z oparciem. ma fotelik 0-10 , ale ledwo sie w niego mieści choc ma 8,5 kg. generalnie to kawał chłopa. Chciałabym wymienić fotelik ale czy moge kupić już 9-18 skoro on nie siedzi sam? czy może 9-25 tylem do kierunku jazdy? czy 0-18? poradzcie mi proszę! zależy mi na bezpieczeństwie dziecka, ale kwota nie może być wyższa niż 1000 zł :(

Powinnaś jeszcze poczekać dopóki nie usiądzie no i zdecydowanie Tylem do kierunku jazdy. Dla takiego malucha za wcześnie aby go przodem do kierunku jazdy wozić.

nie wiem czy to dobry pomysl go przesadzac juz do siedzacego ja do takiego przesadzilam jak maly mial 11 mc, i byl to tobi z maxi cosi, ma dobra regulacje nawet na pol lezaca, i tylem mozna go montowac, a Ty moze sie zastanow nad fotelikiem 0-18 nie wiem jaki jeszcze ale widzialam taki z maxi cosi opal zobacz na stronie producnta

moj wazy 10kg jest bardzo dlugi a w pebble jeszcze sie miesci, ale tez raczej chyba bym nie sadzala skoro sam nie siedzi bo to bedzie udreka dla jego kregoslupa

Też bym nie ryzykowała chociaż 5 miesięcy to zaraz zacznie już siadać, a z jakiej firmy oglądałaś foteliki? Ja osobiście polecam maxi cosi, bardzo dobre i bezpieczne foteliki