Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studies

Dlaczego on tak powiedział?

Polecane posty

Gość studies

Podoba mi się pewien chłopak. Ostatnio siedzieliśmy na korytarzu na uczelni on, jego kolega i ja no i tak sobie rozmawialiśmy na luzie w pewnym momencie zrobiła się taka cisza, spojrzeli się na siebie i ten co mi się podoba powiedział nie wiadomo skąd do kolegi tekst cyt. "mówię ci stary nie wolno się zakochwiać" a nikt tematu miłości nie poruszał. Odrazu wyprzedzę pytanie nie to nie są geje na bank, a zawsze jak są razem to mnie zaczepiają w taki flirciarski sposób. Dlaczego on tak powiedział czyżby ktoś go zranił?

Gość gość
Chyba tepa jestes jak but. Kolega tego co Ci sie podoba zakochal sie w Tobie a oboje widza ze podoba Ci sie ten co Ci sie podoba. Dlatego mu tak powiedzial. Ma pecha chlopak. Zdarza sie niestety czesto. W tym caly ambaraz aby dwoje chcialo na raz.

Gość gość
chcą trójkąt

Gość studies
Nie zauważyłam tego kurcze czyli ten co mi się podoba wie, że na niego lecę, widzi to i dlatego odradza swojemu koledze aby nie angażował się zbytnio emocjonalnie w moją osobę tak? No ale dlaczego obaj mnie zaczepiają?

Gość gość
chca cie bzyknac obydwaj naraz, szykuj 2 dziury na podwojna penetracje

Gość gość
Bo tak to juz jest, ten co sie w Tobie kocha boi sie, ze cos spieprzy, jest napiety jak cieciwa w luku przed strzalem, a ten co Ci sie podoba ma to wszystko gdzies, jest na luzie i probuje koledze pomoc, bo ten ma nadzieje, ze TY moze zmienisz azymut i zaczniesz w nim tez cos wiedziec.

Gość studies
Dlaczego od razu myślisz, że chcą mnie bzyknąć po prostu żartują sobie ze mną a ja z nimi tak niewinnie ? Dlatego mnie to zastanowiło skąd ten temat poruszony o zakochaniu skoro tylko sobie żartujemy.

Gość gość
Bo ten co Ci sie podoba, wie, ze kumpel sie w Tobie zakochal i cierpi, bo nie odwzajemniasz jego uczuc, widzi, ze on podoba sie Tobie , ale, niestety ma Cie gdzies, wiec dla niego to zabawna sytuacja i tekst byl jak najbardziej na miejscu. Nie warto sie zakochiwac - i Ty i jego kumpel nie mielibyscie teraz problemu.

Gość studies
A wiecie co jest najciekawsze, że ten co mi się podoba co powiedział o tym zakochaniu nazwijmy go (K) jest bardziej spięty, a ten co niby się we mnie podkochuje co usłyszał te słowa o tym zakochaniu nazwijmy go (B) bardziej wyluzowany. Ostatnio była taka sytuacja że ten (B) mówi: chodz gdzieś wyskoczymy kolega (K ) nas podwiezie bo jest dobrym kierowcą. No i który w końcu co chce.

Gość studies
Nikt mi nic nie podpowie?

Gość gość
chyba mu sie podobasz

Gość gość
Ten na ktorego lecisz, chcial ci tylko tak delikatnie dac do zrozumienia, zebys na nic nie liczyla.

Gość gość
Studentka a ma kłopoty z myśleniem. Jak Ty gimnazjum skończyłaś?

Gość studies
Nie studiuję psychologi więc nie można wymagać żebym rozumiała co inne osoby mają na myśli. Więc któremu wpadłam w oko. Panu (K) też się żartem kiedyś wypsneło, że moglibyśmy gdzieś pójść na kawę.

Gość gość
on sie w tobie zakochal

Gość studies
Który sie we mnie zakochał B czy K? Jesli B to skoro chce sie ze mna spotkac po co ciagnie K na nasze spotkanie ze sobą tzn po co go bierze jako naszego szofera? No i dlaczego K jest bardziej spięty przy mnie a B wyluzowany na maksa?

Gość studies
No chłopaki pomóżcie mi ich zrozumieć nie jestem facetem nie wiem na serio o co im chodzi i który co do mnie ma lub nie ma ?

Gość studies
Proszę pomóżcie mi ich zrozumieć tak ładnie proszę :|

Gość studies
No nic trudno myślałam, że na forum o uczuciach dowiem się co jest grane jak widać nie chcecie pomóc szkoda. Dziękuje tym którzy zechcieli się wypowiedzieć.