Izzy0407 0 Napisano Listopad 19, 2014 Cze艣膰! Postanowilam troszk臋 zrzuci膰 zb臋dne kilogramy , kto z Was poleci jak膮s dobr膮 diet臋? 膰wiczenia? tabletki wspomagaj膮ce odchudzanie? Bardzo prosz臋 o porad臋, a mo偶e kt贸ra艣 z Was si臋 do艂膮czy ,b臋dzie ra藕niej :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 weso艂a wd贸wka Napisano Listopad 19, 2014 Witaj :) Ja zacz臋艂am wczoraj. Diet臋 polecila mi kole偶anka, kt贸ra od wakacji uleg艂a ogromnej zmianie. Nie ma 偶adnego "cudu" jest po prostu zdrowa dieta i co najwa偶niejsze 膰wiczenia z mel b co drugi dzie艅. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Izzy0407 0 Napisano Listopad 19, 2014 a je艣li chodzi o 膰wiczenia to wybiera sobie na poszczeg贸lne partie cia艂a? jaka dieta? ja zacz臋lam je艣膰 mniej , nie jem fast food贸w juz, a powiem szczerze by艂o ci臋偶ko z tym ;) ile teraz wa偶ysz i d膮偶ysz do ilu ? Pozdrawiam! :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 19, 2014 Kole偶anka m贸wi艂a, 偶e robi te 10 min treningi, wybiera sobie dowolne 4, tak by wysz艂o 40 min 膰wicze艅. Dieta w granicach 1600-1800 kcal, wi臋c rygor stosunkowo niewielki, wszystko w zdrowym jedzeniu :) Ja wa偶臋 61,5 chc臋 55 :) Wzrostu mam 170. Generalnie wol臋 chudn膮膰 powoli, ale na sta艂e, bo, kiedy艣 jako nastolatka, schud艂am z 60 na 55 na diecie 1000 kcal, i co tu du偶o m贸wi膰, po dw贸ch miesi膮cach, wa偶y艂am dok艂adnie tyle co przed diet膮. A latka zrobi艂y swoje ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 weso艂a wd贸wka Napisano Listopad 19, 2014 To wy偶ej to ja ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Izzy0407 0 Napisano Listopad 19, 2014 o boze chyba nie wytrymam 40 minut cwiczac haha :) cie偶ko mi wytrzymac 10 minut z mel b ale trzeba si臋 wzi膮膰 w gar艣膰, s艂yszalam tez o diecie gdzie je si臋 sam膮 kasze, ale to chyba niezbyt zdrowe,pewnie mozna si臋 odchudzi膰 ale tak jak wsponia艂a艣 wy偶ej na chwile a tego nie chcemy :) a jak tam dzisiaj ? robilas juz moze jakies cwiczenia ? Fajnie,偶e si臋 tu pojawi艂as :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 20, 2014 jakie macie diety dziewczyny? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 vifiiiiii Napisano Listopad 20, 2014 no wlasnie jakie diety? bo sama nie wiem co wybrac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Izzy0407 0 Napisano Listopad 24, 2014 dieta nie dieta, staram sie mniej jesc, zero nie zdrowych posi艂k贸w, z tymi 膰wiczeniami jet dla mnie najgorzej :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 25, 2014 Ja polecam suplement aqua slim, dzi臋ki niemu oczywi艣cie w po艂膮czeniu z wysi艂kiem fizycznym uda艂o mi si臋 schudn膮膰 4 kilo w miesi膮c :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sylwiaLat Napisano Grudzie艅 11, 2014 Sko艅czy艂am niedawno odchudzanie z jagodami Acai i powiem, 偶e waga nie wraca. Stoi :) Stan臋艂o na tym, 偶e z 89 kg zrobi艂o si臋 68 i to w 3 miesi膮ce. Wygl膮dam jak swoja m艂odsza siostra ;)) Te jagody co ja stosowa艂am to mi poleci艂a kole偶anka, 偶eby kupi膰 przez portal www.ultimateslimming.pl . I faktycznie zam贸wi艂am st膮d, kosztowa艂o to oko艂o 100 z艂 za 1,5 miesi臋czn膮 porcj臋. Te jagody s膮 super wydajne, bo to proszek zmielony do kilku mikron贸w, przez co ma wi臋ksz膮 powierzchni臋 aktywn膮 ni偶 inne. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 14, 2014 i znowu reklamy wrrrrrrrr Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Patrycja Napisano Grudzie艅 16, 2014 Ja nie widz臋 nic z艂ego w tym 偶e kto艣 odchudza si臋 stosuj膮c tabletki.W moim przypadku tabletki Foreverslim bardzo pomog艂y.Grunt by wybra膰 takie tabletki kt贸re s膮 sprzedawane legalnie i s膮 zarejestrowane. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 darija Napisano Grudzie艅 16, 2014 A ja mam diet臋 1000 kalorii. Spad艂o mi 7,1 kg od 23.10.2014. Waga aktualna 60,4 a cel to.do ko艅ca stycznia 55 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasiulkas Napisano Grudzie艅 18, 2014 Ja zmieni艂am swoje nawyki 偶ywieniowe: wi臋cej wody mineralnej, mniej s艂odyczy (ojj ci臋偶ko by艂o :)), ograniczy艂am napoje gazowane i fast foody, zamiast bia艂ego pieczywa- ciemne, no i je艣膰 mniej a cz臋艣ciej :) Moje ulubione 膰wiczenia to z Tiffany Rothe ;) zamiast tabletek wspomagaj膮cych odchudzanie polecam slim coffee. P贸ki co uda艂o mi si臋 zgubi膰 4 kg, ale walcz臋 dalej ;) ! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tatu Napisano Grudzie艅 21, 2014 Foreverslim by艂 tym czego od dawna szuka艂am.Poradzi艂 sobie z do艣膰 spor膮 nadwag膮.Min臋艂o ju偶 par臋 miesi臋cy odk膮d ju偶 go nie stosuj臋 a waga nie wr贸ci艂a.Szkoda 偶e wcze艣niej nie wiedzia艂am 偶e odchudzanie mo偶e by膰 tak proste i przyjemne. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Tekla Napisano Grudzie艅 27, 2014 W okresie trzech miesi臋cy uda艂o mi si臋 dzi臋ki Foreverslimowi straci膰 12 kg.Czy jest to du偶o?Dla mnie tak bo wcze艣niej 偶adna dieta nie przynios艂a po偶膮danego efektu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 28, 2014 znowu reklamy tych tabletek, zwariowac idzie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Grudzie艅 28, 2014 zbyt du偶e tracenie na wadze w szybkim tempie szkodzi zdrowiu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
MMartha 1 Napisano Grudzie艅 28, 2014 samozaparcie ,Sport, dieta punktowa:))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 28, 2014 dieta punktowa hmmm , poczytam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 28, 2014 Moja dieta to posi艂ki co 2,3 godziny, ostatni do 18 ej. Jadam normalne obiady. Troch臋 je偶d偶臋 na rowerze stacjonarnym. Ponadto 艂ykam karczocha i morw臋 bia艂膮, czasami pije zielon膮 kaw臋, ale bardzo mi nie smakuje, ale czego si臋 nie robi dla zrzucenia kg...W ten spos贸b schud艂am 15 kg w dwa miesi膮ce z wagi wyj艣ciowej 100 kg. Odchudzam si臋 dalej. W 艣wi臋ta przyty艂am 1 kg, ale ju偶 si臋 go pozby艂am. I przede wszystkim silna wola - nie dajcie si臋 kobietki pokusie jaka jest jedzenie :-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Jakobs Napisano Grudzie艅 29, 2014 Te偶 wspomagam swoje odchudzanie tabletkami Foreverslim. Uwa偶am, 偶e jak tabletki s膮 na naturalnej bazie, to mo偶na je 艂yka膰 bez obaw, oczywi艣cie w granicach rozs膮dku i trzeba pami臋ta膰 o jeszcze jednej wa偶nej rzeczy 偶e zawsze podstaw膮 powinna by膰 dieta a tabletki maj膮 tylko wspomaga膰 odchudzanie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kamilla55 Napisano Luty 9, 2015 Ja stosuje zielon膮 kaw臋 max jak dla mnie jest ok, energie mam waga spada w d贸艂 dodatkowo fitness i tak od Nowego Roku 5 kg posz艂o . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 9, 2015 Podstawowa drog膮 do sukcesu s膮 na bank 膰wiczenia i dobra dieta . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mmmy76 Napisano Wrzesie艅 19, 2016 Jasne 膰wiczenia to podstawa odchudzania! ja jadam regularnie, chodz臋 biega膰 3x w tygodniu, w weekend basen z male艅stwem ;) plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i efekt naprawd臋 mnie zadowala;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach