Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Książki które zmieniły Wasze postrzeganie świata,ludzi.

Polecane posty

Gość gość

Jakie książki zmieniły pozytywnie Wasze myślenie?

Gość gość
Chociaż bardzo lubię czytać książki to żadna nie zmieniła mojego podejścia do ludzi

Gość gość
''Świat Zofii''

Gość gość
Chodzi mi o książki dzięki którym,dowiedzieliście się dużo na temat ludzkich zachowań,psychiki,sposobu na życie.Takie z których dowiedzieliście się czegoś o sobie,które wpłynęły na Wasze życie.

Gość gość
"wilk stepowy" hermann hesse. z tym że nie wiem , czy pozytywnie. dużo znalazłam w tej książce siebie. jest ona o wyobcowaniu

Gość gość
książki Ericha Danikena

Gość gość
"Księżniczka" Zofii Urbanowskiej. Uważam, że powinna to być lektura obowiązkowa dla dziewcząt w gimnazjum

Gość gość
Anna Gavalda - Po prostu razem polecam każdemu kto nie umie odnaleźć się w związku

Gość gość
Pozytwynie żadna. Raczej niektóre otworzyły mi oczy na ludzką podłość, zawiść, dwulicowość, kruchość relacji, ulotność złudzeń i to, jak rzadko trafia się na prawdziwą perłę wśród ludzi. Taką książką jest np "Ziemia" Emila Zoli, "Chłopi", "Lalka", "Martin Eden".

Gość gość
numer 1 do ktorego wracam systematycznie to SEKRET. Trochę wyidealizowane przedstawienie prawa przyciągania i pozytywnego myslenia, ale ogolna idea zmieniła moje zycie, dosłownie. Kolejna jeśli chodzi o związki to DLACZEGO MEŻCZYŹNI KOCHAJĄ ZOŁZY. Bardzo dobry poradnik dla kobiet, otwiera oczy na wiele spraw i naprawdę działa. Następna i ostatnia to JAK ZDOBYĆ PRZYJACIÓŁ I ZJEDNAĆ SOBIE LUDZI. Książka stara, ale zasady i pomysły na "okręcanie ludzi wokół palca" idealne :) Polecam wszystkie 3. SĄ świetne, wracam do nich systematycznie co jakiś czas

Gość gość
słownik ortograficzny

Gość gość
życie i nauka mistrzów dalekiego wschodu dlaczego faceci kochaja zołzy

Gość gość
Zdecydowanie "Przebudzenie" A. Mello. Nie znam chyba osoby u której ta książka by czegoś nie zmieniła w postrzeganiu świata.

Gość gość
Dziękuję kochani i proszę o więcej.Mam ostatnio duuużo czasu i postanowiłam nadrobić zaległości w czytaniu,tylko nie chciałabym tracić czasu na marne pozycje,o których zapomnę zaraz po ostatniej stronie.Jestem w takim momencie życia,gdzie potrzebuję jakiegoś impulsu,inspiracji.

Gość gość
biblia jest to książka do szczescia potrzebna odkryłem ze biblia to podręcznik psychobiologia stosowana instrukcja obsługi człowieka tam jest wszystko nawet jak jesc by byc zdrowym i wiele diet jest opartych na bibli

Gość gość
Przebudzenie" A. Mello to gówniana książka nawet rodzina odciekła sie od niej bo została napisana po śmierci melo a jak została napisana napisali słuchacze cos jeden dodał 2 dodał i z takich slow powstała ksiazka

Gość gość
"Przebudzenie" de Mello "Stosunkowo dobry" Marek Kotoński

Gość gość
Borys Polewoj- Opowieść o prawdziwym człowieku

Gość gość
up up tez szukam ciekawych książek głownie psychologicznych.

Gość Beki?

Ja pier..le mam nadzieje ze te Kotonskiego to odmienily w tobie podejscie do ludzi w sensie do autora tzn BEKI 

Gość Monia S.

Zobaczcie! Marek Kotoński aka Radio Samiec obraża kobiety nazywając je od najgorszych! Od szmat, bakterii, loch, ciasnych świń,
itd.
https://www.youtube.com/watch?v=EbRrQ8_MNww

zgłaszajcie jego kanał, zaznaczając pod tą audycją "mowa nienawiści", kliając zgłoś! On obraża kobiety i feministki nazywając je
od bakterii! Inne jego filmy też zgłaszajcie!