Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile musialby zarabiac facet zebym nie musiala pracowac???

Polecane posty

Gość gość

Zebysmy zyli na normalnym poziomie.

Gość gość
Chodzi mi o realne zycie wiec nie wyskakujcie ze 10 tys tylko realne kwoty podajcie.

Gość gość
tak ok.7 tyś. razem mamy niecałe 6

Gość gość
W malej miejscowości od 3000pln na reke W dużym mieście 5-8000pln netto; wszystko zależy od potrzeb i od tego czy chcecie zakładać rodzinę; Jednak mało ktory facet chce utrzymanki; biednych na to nie stać a bogaci albo chcą kobiety która się realizuje albo, nawet jeśli to zaakceptuje to wymaga zjawiskowego wyglądu i zaradności w domu (gotowanie, sprzątanie itd)

Gość gość
Nie warto uzależniać się finansowo od faceta, bo co zrobisz jak pewnego dnia się okaże, że Cię zdradza? Nawet nie będziesz mogła odejść, tylko będziesz musiała z nim żyć po tym upokorzeniu, nie mając żadnego doświadczenia zawodowego, ani umiejętności. A jeśli z innych przyczyn się poróżnicie, lub po prostu go zabraknie?

Gość gość
7 tys to duzo. Ja bym dala rade za 3 tys

Gość gość
Dla mnie właśnie 10tys jest realne. Teraz nie pracuję a mąż zarabia 6tys i nie jest to "na luzie" (mamy tez dziecko), jako tako starcza ale szukam pracy żeby bylo lżej. Tyle ze my mamy dużo opłat (ponad 3tys + przedszkole)

Gość gość
4 tysie

Gość Agnieszka211
Mój zarabia 15000 zł

Gość gość
darujcie sobie to głupie moralizowanie autorka zadała pytanie, więc odpowiedzcie zamiast snuć jakieś teorie a to co zrobi jak facet ją zostawi to już jej sprawa i naprawdę żadna filozofia znaleźć pracę za 1500 zł