Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła_mama_

Czy dzieci rzeczywiście śmieją się z imion typu Roksana, Oliwia, Nikola?

Polecane posty

Gość gość
hahah ale jesteście zacofane ja mam na imie Roksana i nigdy nikt się nieśmiał a imie orginalne niepowtarzalne i najlepsze. to wszystko zależy od charakteru człowieka a nie od imienia nawet Siemowit jak jest zaje.bis.ty.m ziomkiem to nikt się z niego śmiał nie będzie

Gość gość
nie ulega watpliwosci ze imie jest nieladne, zosia czy franek tez nie za extra ale przynajmniej nie trzeba sie za takie imie wstydzic....szkoda mi matek dajacych na imie dziecku danis, jessica, nikola....wasz intelekt jest na takim poziomie...zenada

Gość gość
śmiesznie to brzmi własnie owa Nikola. Jestem lektorem w przedszkolach w dużym mieście wojewódzkim i zaufaj mi kiedy mówie, że najwięcej Nikoli itp wywodzi się z rodzin dość niskich lotów.

Gość gość
nie, dzieci sie nie smieja, gorzej z doroslymi o mentalnosci orangutana

Gość gość
Wszystkie z tych imion są już dość oklepane, no może poza Roksaną, bo to nie jest jakieś bardzo popularne imię :) myślę, że bez problemu możesz tak nazwać córeczkę, te imiona to jednak trochę inna półka niż Brajan czy Dżesika :)

Gość gość
co do imion obowiązuje znana zasada "Nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba"

Gość gość
o wy suki j****e k***y k***a mac nikola jest naj na swiecie i oliwia j****e suki od c**y co matka pod latarnia stou 24h j****e sukiii

Gość gość
Roksana Oliwia i Nikola to normalne imiona moim zdaniem. Nie ma w nich nic dziwnego czy śmiesznego serio. Znam dużo takich osób z tymi imionami. Poza tym jak rodzice sami się śmieją to dzieci też będą.