Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powariowaliście???? co 4 temat o jakiejś Siedleckiej, kto to w ogóle jest?

Polecane posty

Gość gość

Juz nie ma o czym pisać czy czytać? co chwile jakaś siedlecka, nowa gwiazda, planeta jakaś czy coś? wybory sfałszowała? startuje na prezydenta? dzieci pomordowała i zakopała? kogoś z adminów żona matka siostra kochanka? nasrane tą siedlecką wszędzie jak psim gównem po zimie, co to za fenomen jakiś bo ja nie znam osoby, żałosne działanie nie wiadomo czyje i po co.

Gość gość
wypier/d.laj

Gość gość
wpisz w googlach, a się dowiesz. To taka modna obecnie inwalidka, która uważa się za cos lepszego

Gość gość
1 czy 2 skretyniałe hejterki znalazły sobie ofiarę i wyżywają się na niepełnosprawnej dziewczynie

Gość gość
"To taka modna obecnie inwalidka, która uważa się za cos lepszego" x nie, to ty durna hejtereczko uważasz, ze ona uważa się za kogoś lepszego, choć nic takiego z jej filmików ani komentarzy nie wynika

Gość gość
Czemu tu sie wyżywają, założyła kafeterie czy coś? wisi jakiś temat nie wiem czy jej oficjalny, po co sie tu udziela jak po niej jadą, niepełnosprawna umysłowo? Ludzie tu piszą często z jakimś problemem oczekują wparcia pomocy wyjaśnienia jakiejś sprawy i nic znaleźć nie można przez tą siedlecką. To juz naprawdę irytujące.

Gość gość
beznadziejny i stronniczy artykuł, nawet ludzie w komentarzach zjechali autora za pisanie bzdur ( m in o lekach) i roztrząsanie czyichś prywatnych spraw - np. to na co ktoś wydaje pieniądze- publicznie, które nie powinny go w ogóle obchodzić i nie wiem co chciał w ten sposób udowodnić

Gość gość
sfrustrowane kwoki na kafe zawsze znajdą jakąś ofiarę ostatnio modne jest jechanie po anwen

Gość gość
durny gośćiu z 19.57, przeczytaj podanego linka braciaabiccy

Gość gość
"durny gościu" już się wypowiedziałem o tym artykuliku z doopy, na upartego to o każdym można coś podobnego napisać jeśli kogoś siię nie darzy sympatią, tylko po co i na co? już nie mówiąc o ignorancji autora w kilku kwestiach i zupełnym braku klasy

Gość gość
a ty założyłaś kolejny

Gość gość
roszczeniowa, bezkrytyczna w stosunku do siebie inwalidka, która swoją postawą i działalnością, krzywdzi Innych niepełnosprawnych !

Gość gość
Owszem założyłam i właśnie go zamykam bo już wiem kim jest ta osoba i nie widzę sensu ciągnięcia jakiegokolwiek wątku na ten temat, tym bardziej że takich osób są tysiące więc żadna rewelka. KONIEC TEMATU

Gość gość
No autorze, nie masz racji, dzięki tej pani, nawet pól % nie pójdzie na tą fundację, w której jest ta Boguśka

Gość gość
moje też, knajpy, wyjazdy, kosmetyki , wolę dać na zwierzęta

Gość gość
hahaha "krzywdzi innych" dobre :D w jaki sposób? dlatego, ze interesuje się wizażem i wydaje sporo kasy na kosmetyki, których jej widocznie tak zazdrościcie?

Gość gość
Tyle ludzi chorych, nie mających kasy na leki czy jedzenie umiera, a Bogumiła kasę z datków przeznacza na "milion" kosmetyków i zakupy w Wola Park

Gość gość
Skąd ty możesz wiedzieć z czego jest ta kasa? Przecież ma rentę, pracuje, jej facet pewnie też, rodzice tez jej zapewne pomagają finansowo. Sorry, ale to co robi z własną rentą to już jest jej sprawa.

Gość gość
A ty zalozylas kolejny

Gość gość
Czytałam bracia biccy. Bardzo ciekawy artykuł. Polecam :-)

Gość gość
autorze, to nie my powariowaliśmy, tylko B., JEJ RODZINA I i jej fanki czyli gimbaza

Gość gość
Kruszynką byłam... hahaha. Niezla z niej klamczucha :o

Gość gość
a ja polecam przeczytać komentarze pod artykułem, które wytykają autorowi pisanie bzdur :)

Gość gość
Niestety, gdyby u Bogusi dałoby się coś napisać, to nie było by tych tematów, ale wystarczy napisać, że nie podoba mi się np. jej makijaż i już dupa..komentarz skasowany przez B.

Gość gość
Ja proponuję nie wchodzić na jej vblog. Mała oglądalność- mało reklam- mało kasy. Proste.

Gość pinkiiiiiii
Artykuł strasznie tendencyjny, żadnych rzetelnych argumentów, a jedynie wtykanie nosa w prywatne sprawy tej dziewczyny i opisywanie ich publicznie co pokazuje totalny brak taktu i kultury autora.

Gość gość
Ale o czym tu pisać ? wystarczy spojrzeć ile osób daje łapki w dół przy jej filmikach Niby się stara, czyta kafe, ale nie przyjmuje żadnej konstruktywnej krytyki

Gość gość
haha dokładnie, wy psychohejtereczki same nabijacie jej oglądalność reklamując ją na kafe i pisząc o niej :D