Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sygnały,że mąż zdradza?

Polecane posty

Gość gość
Z taka idiotka jak Ty nie bede dyskutowal bo najpierw sprowadzisz mnie do swojego poziomu ,a potem i tak pobijesz doswiadczeniem..;) Fakt pozostaje faktem obciagasz zonatemu i spoko sam korzystam z Tobie podobnych ,ale po co od razu dorabiac ideologie ?Jestescie dobre do sexu ,a nie inteligentnej konwersacji..

Gość gość
Dodam ,ze znam kilka inteligentnych kobiet na poziomie ,ale Rorus nawet nie wie co to znaczy ;)

aaaaaa gość dziś Z taka idiotka jak Ty nie bede dyskutowal bo najpierw sprowadzisz mnie do swojego poziomu" xxx uuu!;-) widze ze skonczyly sie "arguementa" zylka nabrzmiala i leca wyzwiska - znaczy o wyskoim zaangazowaniu emocjanlnym;-) i Nie schlebiaj sobie ja z toba nigdy nie dyskutowalam - to byla taka paplnina tylko;-) aa "a potem i tak pobijesz doswiadczeniem..oczko.gif Fakt pozostaje faktem obciagasz zonatemu i spoko sam korzystam z Tobie podobnych " aa ja tak o******* zonatemu jak ty lizesz jadra koledze - trzymajmy sie prosze faktow;-) a jakbys rzeczywiscie mial z kim uprawiac seks - to bys nie siadzial taki napiety przed kompem;-)

aa "ale po co od razu dorabiac ideologie ?Jestescie dobre do sexu ,a nie inteligentnej konwersacji.." aa a z kim ty rozmawiasz, hm? mowisz do mnie w licznbie mnogiej - odstaw lalusiu to piwko bo zlosc ci oczeta zalewa;-)

"gość dziś Dodam ,ze znam kilka inteligentnych kobiet na poziomie ,ale Rorus nawet nie wie co to znaczy oczko.gif" aa na poziomie czego ....te twojego obciagania ktorym tak sie chwalisz?;-) no coz jaki poziom takie towarzystwo;-)

Gość gość
rola kobiety to glupie cipy i gdyby powiedziec takiej ze ten s*******n to wsadza w dziecko albo zamrdowal uprzednia zone to by c**a zatanczyla ze nieprawda bo jej piwiedzial ze kocha i jej w c***e mokro zapiszczalo wiec mysle ze te kobiety to same sa winne zadna c**a i tak nie uwierzy ze jej facet to psychopata niech ja w c**e zapiszczy 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Jasna cholera czy musicie się kłucić w moim temacie?

Gość gość
Rorusowej dziś kochanek nie dał possać to szaleje na kafe :D

Gość gość
Rorus ja jestem spokojny to ty sie wijesz jak prostaczka ze wsi ..Takie jak Ty to mi buty czyszcza Slonko ,aa i przestan sie bawic w psychologa bo slabo Ci to wychodzi ;)

Gość gość
Czytam tę kafeterie od jakiegos czasu. sama jestem po rozwodzie więc mnie tematy małżeńskie interesują. Zauważyłam, że tu szalej jedna pani co tak rzuca jadem na prawo i lewo. Wiem co to znaczy być skrzywdzoną przez męża ale mi po 2 latach przeszlo. Ta kobieta miotająca d******** k*****i powinna iśc się leczyć!!!!

"gość wczoraj Rorusowej dziś kochanek nie dał possać to szaleje na kafe" xx a skad pewnosc ze moim kochankiem nie jest koza i ze to ona ssei mnie, hm?;-) aa "Rorus ja jestem spokojny to ty sie wijesz jak prostaczka ze wsi" aa tlumacza sie tylko winni -i ci ktorzy maja niska samoocene;-) aa "..Takie jak Ty to mi buty czyszcza Slonko" aa jak ja? ;-) przeciez ty nie masz pojecia kim jestem moze homoseksualnym mezczyna ;-) ale pomazyc dobra rzecz;-) aa "aa i przestan sie bawic w psychologa bo slabo Ci to wychod" aa kojarz cie sie z psychologiem?;-) hm.....glodnemu chleb na mysli, ty mi sie kojarzysz a kolei z takim "klientem" psychologa;-)

Gość Geszlika
Kobieta ma najczęściej intuicję. Wtedy może spróbować przejrzeć faceta za pomocą programu szpiegowskiego NinjaLoggerPRO. I będzie miała święty spokój.

Gość gość
po czym poznac że facet zdradza? po tym że telefonu pilnuje, o ile nie jest umówiony z kochanką że on pierwszy będzie pisał lub tylko wtedy gdy jest w pracy. że dużo wychodzi ale może wychodzić mało bo ona może tez nie mieć tyle czasu, różnie to bywa. że jest gburowaty w stolusnku do żony i olewa ją bo skupia się już na kimś innym, to prędzej, ale zalezy od charakteru faceta. faceci nie potrafią skupiac sie na paru kobietach - żonie i kochance. z pewnością facet jest często zamyślony i widzisz że on zachowuje sie inaczej, lezy, myśli, nic mu sie nie chce a innym razem rwie sie do roboty jak nie wiem. i jeszcze często próbuje sie wybielić czasem będa przesłodkim, kupując żonie coś drogiego, to dla zabicia sumienia i aby żona była zadowolona i sie nie wtrącała.