Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sygnały,że mąż zdradza?

Polecane posty

Gość gość

Jakie są sygnały zdrady ,jak zdradzają mężczyżni?Mile widziane odpowiedzi Panów.

Gość Pann
Ma wiecej interesów co skutkuje częstymi wyjściami dodaj do tego telefon komórkowy pieczołowicie pilnowany.

Gość gość
A jak zwykle taki pan odnosi się do żony?

Gość gość
Zaczyna Ja roochac w doopsko lub ucho :)

Gość gość
Pamiętaj, że w szczęśliwym związku nie ma miejsca na zdradę. Kochany, doceniany, rozumiany, podziwiany, wspierany i zaspakajany seksualnie mężczyzna nie zdradzi. Miejsce dla 3 osoby w związku małżeńskim, robi się dopiero wtedy kiedy coś między małżonkami nie gra. Aby nie dopuścić do zdrady, przede wszystkim trzeba słuchać swojego męża :) Mężczyźni to proste stworzenia, mówią wszystko dosłownie, to my kobiety doszukujemy się drugiego dna każdych słów. Czasami wystarczy, że żona się zapuściła i nie jest już tak atrakcyjna jak kiedyś.. mąż mówi : kochanie, chodźmy na spacer, na rower... może nie powie (chociaż znam takich) : jesteś gruba, zrób coś z sobą - ale znaczenie jest to samo. Jeżeli mąż opowiada o swojej pracy i nie widzi zainteresowania, wsparcia, zrozumienia - czuje się samotnie, czuje się odrzucony i czegoś mu będzie brakować. Ajjj można tak wymieniać bez końca :) Ale zasada jest jedna : w szczęśliwym związku, nie ma zdrad.

Gość gość
Dzięki,to mnie oświeciłeś świntuchu:(

Gość gość
Wiecznie zmenczony. :)

Gość gość
A ja wciąż się boję zdrady,kombinuję co zrobić żeby do niej nie dopuścić,doszukuję się sygnałów.Czasem myślę,że je widzę.Wariuję.

Gość gość
Up poradźcie coś jeszcze.

Gość gość
W każdym związku jest kryzys i ten czas wykorzystuje zdzira, która później nie chce się odczepić choćby facet nie wiem co obił. Musi dostać w ryj od żony

"gość dziś W każdym związku jest kryzys i ten czas wykorzystuje zdzira, która później nie chce się odczepić choćby facet nie wiem co obił. Musi dostać w ryj od żony" xx bic sie za takiego oszusta?;-) ;-) poza tym taka pani musialaby czychac dobrych kilka lat zeby upolowac kryzys, jak piszesz, zwykle jest tak ze taki pan sam taka pania znajduje;-)

Gość gość
Jasne, chetny pan znajduje chetna pania...bo do tanga trzeba dwojga. Problem polega jednak na tym, ze pan sie za jakis czas znudzi pania, albo rozum mu wroci, a pani robi z tego tragedie, bo myslala ze to tak juz na cale zycie beda razem:D Faceci zawsze spadaja na 4 lapy, a w d**e dostaja kobiety. Niestety.

Gość gość
kochanice ror już prawda zabolała to zaczęła odkręcać kota ogonem zrzucając winę na faceta :D tak sucze czekają latami i kombinują tak jak ty a jak im się wreszcie uda to latami warują przy cudzym mężu szantażując go

"gość dziś kochanice ror już prawda zabolała to zaczęła odkręcać kota ogonem zrzucając winę na faceta smiech.gif tak sucze czekają latami i kombinują tak jak ty a jak im się wreszcie uda to latami warują przy cudzym mężu szantażując go" xxx prezentujesz lgike niczym prawdziwy katolik;-) kto nie z nami ten przeciw nam;-) chcesz myslec ze jestem kochanka zonatego mezczyzny bo to ci widocznie cos daje - nie wiem moze osladza bol ze sama zabijasz sie o jakiesgos oszusta ktorymi normalne kobiety gardza (facet co ma zone i sie puszcza to facet bez jaj - niczym tomasz lis!;-)

Gość gość
Ror a Nie jestes kochanica?to zapraszam na moje twardo pracie :)

Gość gość
W takim razie co zrobić żeby facet nie miał ochoty na zdradę?

"gość dziś Ror a Nie jestes kochanica?" xx kochanica to jest twoja matka - bo chyba sie puszcza z ojcem co nie?;-) xx "to zapraszam na moje twardo pracie usmiech.gif" xx bardzo dziekuje za zaproszenie - ale nie korzystam z byleczego a towar reklamowany z gory uznaje za wadliwy;-)

Gość gość
Aaa czyli jestes zdzirko :)

"gość dziś W takim razie co zrobić żeby facet nie miał ochoty na zdradę?" xx przestac zyc tym tematem, przestac pokazywac swoja niepewnosc - i zaczac podbudowywac wlasna samoocene

"gość dziś Aaa czyli jestes zdzirko usmiech.gif" xx nigdy sie tego nie dowiesz - poza tym to zalezy od tego jak definiujesz kochanke - dla mnie to kazda osoba ktora jest aktywna seksualnie - kochanka moze byc tez zona, tak uwazam;-) ale mam nadzieje ze poczulas sie lepiej przezywajac mnie - jak nie to pobrobuj jeszcze - moze w koncu dojdziesz i sobie ulzysz?:-) zycze ci tego z calego serca;-)

Gość gość
Rorus ,posluchaj wlasnej rady bo bycie workiem Ci chyba Nie pomaga ;)

Gość gość
Ja nie mogę. Co tak jeżdzicie po ROR?? Ja akurat lubie jej wypowiedzi, często gesto sie z nimi zgadam w 100%. Czasem podejrzewam, że jest facetem bo za logiczne te jej wywody :P Pozdrawiam serdecznie ROR

Gość gość
"..zalezy od tego jak definiujesz kochanke - dla mnie to kazda osoba ktora jest aktywna seksualnie - kochanka moze byc tez zona .." Ale zes sie teraz popisala wiedza :D Poza tym nie jestem baba -lubie jezdzic po takich jak Ty ;)

"Rorus ,posluchaj wlasnej rady bo bycie workiem Ci chyba Nie pomaga" xx uprawialas kiedys seks inny niz lesbijski? ;-) i twoj partner konczyl z penisem miedzy kaloryferem - jesli nie to jest cytuje twoje clownictwo (zeby ci bylo latwiej zrozumiec rzeczy na twoim poziomie" - "workiem na sperme". Przyganial kociol garnkowi;-) amen;-) xx "Ja nie mogę. Co tak jeżdzicie po ROR?? Ja akurat lubie jej wypowiedzi, często gesto sie z nimi zgadam w 100%." xxx oj niech jezdza ! daj spokoj - one arczej ona (bo to zawzse ta sama osoba - moja psychofanka) to jest wynik frustracji - wiec widza we mnie zlo ucielsenione - kochanke ktora "kradnie" im mezow i inne takie, mi tam rybka - moge byc nawet i krasnalem ogrodowym dla kogos - wazne zeby sobie laska ulzyla bo zlosc ja zjada;-) ;-) ;-) xx "Czasem podejrzewam, że jest facetem bo za logiczne te jej wywody jezyk.gif Pozdrawiam serdecznie ROR" xx jestem kpbieta, ale czesto spotykam sie z takim zarzutem (mysle ze to wynik przebywanie z mezczyznami, ktorzy mnie traktuja jak kumpla - glownie na gruncie zawodowym), co bardziej prymitywni przypimnaja mi latke feministki (nie ejstem absolutnie)

" Poza tym nie jestem baba -lubie jezdzic po takich jak Ty oczko" xx oczywiscie ze jestes baba;-) a jezdzic to nie potrafisz ty nawet niezdarna do slizgania jestes lalko;-)

Gość gość
Dla Ciebie moge byc baba z siurem chetnie bym Ci wlozyl moze sie umowimy?Lubie takie zdzirki ;)Skad Jestes Rorus ?

Gość gość
nie rozumiem jednego czemu zawsze to kochanka jest winna , a mąż co? niewiniątko , często bywa ze tak że facet nie przyznaje się że jest żonaty kobieta się zaangażuje a dla faceta to tylko seks pobawi się trochę i chce wrócić do zony, a wtedy rozgrywa się dramat

"gość dziś Dla Ciebie moge byc baba z siurem" xxx moim zdaniem to ty w ogole nie masz jaj, wiec watpie i w cala reszte;-) xxx "chetnie bym Ci wlozyl moze sie umowimy?" xxx nie dla psa kielbasa a sfera twoich marzen mnie jakos nie kreci;-) nie umawiam sie tez z takimi bez jaj;-) xx "Lubie takie zdzirki oczko.gif " xxx ale widac ze bez wzajemnosci;-) xx "Skad Jestes Rorus ?" xx z kafeterii;-);-) ;-)

Gość gość
Patrzcie jaka pyskata ,referat napisala ,tylko sie nie obslin ;) Powiem tak,glupie jestescie myslac ,ze jestescie dla Nas wyjatkowe ,zonce mozna nasciemniac ,ze kochanka sama nogi rozkladala ,a kochankom wystarczy kilka milych slow i od razu do ust biora ;)

"gość dziś Patrzcie jaka pyskata ,referat napisala ,tylko sie nie obslin" xx nie slinie sie - nie mierz mnie swoja miarka;-) i sprawdz co znaczy referat, ok? xxx "Powiem tak,glupie jestescie myslac ,ze jestescie dla Nas wyjatkowe" xxx a z kim ty rozmawiasz z jakimis wyimaginowanymi postaciami, tak?:-) ;-) ;-) xx ",zonce mozna nasciemniac ,ze kochanka sama nogi rozkladala ,a kochankom wystarczy kilka milych slow i od razu do ust biora" xx zonki tez biora tyle ze niekoniecznie mezom-oszustom;-) ;-) ;-) ale widac naiwnych kobiet nie brakuje - sama nogi rozklada - dobre - a poza tym nie masz polotu nog nie trzeba rozkladac czsaem wystarczy sie dobrze wypiac;-) najlepiej na takich bezjaowcow to wypiac sie na stale;-)