Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika91x32

osłabienie, zmęczenie. jakie zrobic badania

Polecane posty

Gość Monika91x32

Jakie badania wykonać, aby sprawdzić ogólny stan zdrowia. jestem wegetarianką od 3. Od kilku miesięcy źle się czuje, strasznie pogorszyła mi się pamięć, koncentracja. Ciągle jestem zmęczona, mogłabym przespać cały dzień. Ciągle jest mi zimno. Skóre mam bladą. Typowe objawy przy niedoczynności tarczycy, ale mam nadzieje, że to nie to.

Gość gość
Badania na kandydozę ogólnoutrojową i na pasożyty. Takie objawy daje tylko to. Wirusy dają inne symptomy.

Gość gość
Twoja dieta temu niestety sprzyja.

Gość gość
A niedoczynność tarczycy może pojawić się jako skutek tego, tak jak inne choroby autoimmunologiczne. Ale znikną, jeśli będziesz leczyć infekcję.

Gość gość
Problemy z pamięcią i koncentracją oraz wszystkie inne są od toksyn.

Gość lanser
Problemy z pamięcią i koncentracją oraz wszystkie inne są od toksyn. >>taa pewnie alzhaimer tewż jest od toksyn :D na tym forum w każdym temacie o chorobach pojawią się wcześniej czy pozniej magiczne slowa candida i dieta :D

Gość gość
To nie są magiczne słowa, tylko przyczyna tego, o czym tutaj napisano. To zarazki jak każde inne. I bardziej niebezpieczne od bakterii. Poczytaj czasem, wiedza Cię nie zabije.

Gość lanser
takie objawy to można mieć w połowie chorób a nawet być całkowicie zdrowym i też je mieć :D

Gość Monika91x32
Czuje się jakbym miała alzhaimera ;( Oglądam film a na następny dzień nie pamiętam o czym dokładnie był. Rozmawiam z koleżanką, pytam się jej coś, a ona przecież niedawno już ci to mówiłam. Na niczym nie mogę się skupić. A co do diety to raczej jem zdrowo. Nie jem fast foodów, tłustego, smażonego, nie pije gazowanego. Niestety nie mogę żyć bez słodyczy i chleba. Alkohol okazyjnie, kilka razy w roku. Dużo warzyw, owoców, Wagę mam w górnej granicy normy. Z tego co czytałam to badanie na pasożyty są mało wiarygodne, niska wykrywalność.

Gość gość
zacznij od kontroli tarczycy TSH, ft3, ft4, anty TPO i anty Tg i napisz jakie masz wyniki