Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Glowa do gory Deep! Moze to stres po tych gorach teraz wychodzi, to byla naprawde niebezpieczna sytuacja! My spedzamy rodzinna niedziele z tesciami, przepadam za nimi! Dzis bedzie popoludnie filmowe. Na kolacje losos i szpinak.

susana co to znaczy popołudnie filmowe? Deep tak susana ma rację schodzi z Ciebie stres opada opada aż opadnie i co Cie nie zabiło to wzmocniło KOLEGO :)

Popoludnie filmowe: ogladamy Boardwalk Empire, a potem przyjdzie kuzynka z mezem, bedziemy ogladac ten film, ktory wywolal skandal z Korea- The Interview.

Dzien dobry :) Nie ogladajcie tego filmu Interview! To chyba najglupszy film, jaki widzialam w zyciu. Poza tym wszystko git. Jak sie miewacie?

Witajcie u mnie już lepiej wiec jest ok ,za oknem super sypie i jest biało

Ja nadal mam wolne, i nadal mam gosci. Dzisiaj idziemy zwiedzac moje piekne miasto.

Gość gerda1966
Interview zaczęłam oglądać ale nie dałam rady skończyć :) a mi się jakiejś zupki chce :) a tak w ogóle ok :)

na Tvp kultura leci za chwile ''Wszystko będzie dobrze'' z Więckiewiczem polecam ,znaczy ja lubię taką tematykę chyba nie muszę pisać jaką...

hehe :) to susana dopsze masz :D ja nie pije kawy ale u nas przepiękna zima :) No to co dziś za menu na obiadek ? koleżanki i kolego???

U mnie drugi dzien coq au vin, bo wyszla duza porcja. Mam tez w planach upiec sernik. Na wage nie wchodze, od razu po Sylwestrze zabieram sie za siebie, bo czuje, ze przesadzilam.

A mi sie udało jeszcze kg spaść czyli teraz równe 73kg i chyba wiecej już nie trzeba teraz tylko wage utrzymać i koniec z odchudzaniem A dzisiaj na obiad wątróbka z kapustą kiszoną i ziemniakami (na sucho)

Deep, Tobie to zrzucanie tak dobrze idzie, ze chetnie Ci oddam swoje nadprogramowe, zebys i je zalatwil :D

susana Ty chudzielcu :p nie przesadzaj :) ja to się nawet nie waże bo ze mnie wszystko spada :(

susana mam pytanie czy w tym okresie ,kiedy nie jadłaś mięsa brałaś wit b-12 ? i czy miałaś suchą cerę na twarzy? ja zawsze miałam tłustą a teraz mam suchą jak wiór ,pakuje oleje i nic nie daje :(

Nie bralam zadnych dodatkowych witamin i mialam, jak zawsze, mieszana cere, ale rzucilam mieso jako 16latka i, z tego, co pamietam, po rzuceniu miesa przestalam miec problem z pryszczami, wiec cos moze byc z tym wplywem na skore. A moze po prostu ogrzewanie w domu powoduje, ze ci sie skora przesusza?

Gość agatka1214
Hej no i po swietach noemam za bardzo teraz czasu bede pisac po sylwestrze wtedy moze zwolnie tempo po sylwestrze tez sir biore za siebie zero majonezu zero sera zoltego ziemniakow tylko kasza surowki gotowane mieso ser bialy warzywa i chleb ciemny bo ciagle waze 100 wiec trzeba cos z tym zrobic

Susana nie ma sprawy dawaj te pare kg heehe Agata ,wprowadź jakieś ćwiczenia aerobowe kardio ,jeżeli połączysz dietę z ruchem to efekty będziesz miała murowane

Oddam ze 3-4 od reki, umowa stoi :) Agatka, od nowego roku bedziemy sie motywowac :)

Witam w Starym Roku :) życzę Wam i sobie Nowego Roku 2015 bez trosk i zmartwień, życia w miłości, przyjaźni i szczęściu. Oby najskrytsze marzenia się spelniły,wytrwałości w dążeniu do osiągnięcia celu :) a każdy dzień niech przynosi tylko radość i uśmiech i dużo dużo zdrowia życzy gerda :)

Dzien dobry rowniez w ostatnim dniu roku! My idziemy na zakupy, a potem bedziemy odpowczywac, zeby dotrwac do 12ej :) Idziemy do restauracji. Nawet sie ciesze.

Bo i oczywiscie, w Nowym Roku zycze Wam wszystkiego, co najlepsze. Zaczelismy bardzo pozytywne zmiany w swoim zyciu juz przed koncem roku, wiec oby tak dalej!!! Zdrowia, szczescia i wszelkiej pomyslnosci zyczy Susan :)

Gość Mmalina
Hejka Wszystkim.Pamiętacie jeszcze Malinke?Dużo czasu mi zajęło przeczytanie wszystkich waszych wypowiedzi po tak długiej mojej nieobecności... Ale niestety sytacja mnie do tego zmusiła.cholerka Deep n ie udało mi sie na Sylwka w góry wyjechać ale jestem pod wrażeniem chłopie jak ty po nich śmigasz.No i ta twoja ostania przygoda to naprawde sporo szczęścia miałeś. Gerda pozdrowienia i uściski dla wnucia,mam nadzieje że niedługo utulisz go na żywo. Susuan trzymam kciuki żebyś przed 24 nie zasnęła;) Agatka super że na tej dietce wytrzymujesz.wszystkiego dobrego. Chciałabym Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku,samych cudownych chwil przepełnionych miłością i uśmiechem.Spełnienia najskrytszych marzeń kochani!!Trwajcie w swoich postanowieniach z tego roku bo wspaniale Wam to wychodzi.;)