Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

No właśnie bo miałem sie ciebie pyta Suzana jak tam z fajami pisz jakie efekty itp A ja od środy tez zaczynam treningi narazie bieganie po 3 tyg przerwy w sumie od świąt

Witam, u mnie dalej leje i wieje :( masakra jakaś :( pozdrawiam Was wszystkich w ten beznadziejny poniedziałek spać mi sie chce ............

Dzien dobry, pogoda faktycznie nieciekawa. Ja juz po cwiczeniach. Podsumowanie 2 miesiecy niepalenia (co prawda mina dopiero 17tego): 1. nie kaszle! 2. bardzo dobrze spie. 3. mam swietna cere. 4. mam ogromny apetyt :( Znowu przytylam, nie bylam w stanie tego powstrzymac. Myslalam, ze palenie elektronika mnie ustrzeze przed nadmiernym jedzeniem i tyciem, nawet nie zauwazylam tego jak bardzo wzrosl moj apetyt. No ale, od kilku dni cwicze, jestem drugi dzien na diecie: kasza plus warzywa i widze, ze powoli nastepuje poprawa, takze mysle, ze odzyskam kontrole nad wlasnym cialem. Ogolnie, jestem bardzo zadowolona i nie zamierzam wrocic do smierdziuchow :) Dodatkowo, swoim entuzjazmem zarazilam rodzine meza, bo stwierdzili, ze jak taki palacz jak ja dal rade, to oni tez i wszyscy ( 5 osob wlaczajac meza), tez przeszli na elektroniki, :) Ma sie te zdolnosc zarazania entuzjazmem ;)

Gość gość
Suzana wielki szcun BRAWO bardzo pozytywnie ))))))))))

Gość agatka1214
No to gratulacje Suzan. U mnie dzis kanapka z bialym serem parowka obiad makaron z pomidorami i czosnkiem a kolacja nie wiem jeszcze

Brawo brawo a, wiadomo co, rosnie :) Trzymam sie, w kazdym razie i cwicze, czuje, ze cos z tego bedzie :)

Gość gerda1966
ajtam ajtam co ma urosnąć to i tak urośnie :D

Gość agatka1214
Macie moze patelnie grilowa czy warto w to inwestowac ?kupilam jakas za 10zl ale nic sie nie da zrobic chcialam ugrilowac baklazana ne dalo sie przyklejil sie do patelni

Gość agatka1214
A ile za nia zaplacilas i z jakiej firmy?a bez tluszczu sie smazy ? A warzywa takie jak na patelnie mozna zrobic bez tluszczu lub grilowana cukinie lub baklazana bo mi nie wychodza w piekarniku chyba ze moze powiesz mi jak to zrobic bo w sumie na tym mi najbardziej zalezy mieso to moge upiec albo ugotowac

agatka nie powiem Ci jakiej firmy bo mam ja długo robię na nim mięso które nie ma panierki tak bez tłuszczu a jeśli chodzi o bakłażana to nie pomogę bo sama miałam z tym problem . Warzywa robię na parze a jak muszę jakieś warzywka przesmażyć to używam masła ghee .W piekarniku robię pizze z warzywami :) i tyle ode mnie więcej Deep i susana Ci pomogą :)

Gość Susan07
Nie mam patelni grillowej, ale z pewnoscia taka za 10 zl jest malo warta ;) Ja gotuje na parze, co bardzo polecam, a grilluje w piekarniku a takiej foremce z kratka, na tej kratce wlasnie. Ostatnio rozwazam zakup elektrycznego grilla, marzy mi sie grill na balkonie latem :D PS: Nadal trzymam sie diety, 1,5 kilo na minusie... oby tak dalej!

Gość agatka1214
No ladnie suzan podasz swoj dzienny jadlospis ? A ja dalej 99nie wiem co jest nie tak. slyszalyscie o systepie ze je sie przez 8godzin np od 9do 17 vo o tym myslicie ?zaczynam od dzis robic brzuszki .

Gość agatka1214
Suzan w lidlu sa teraz takie grile

agatka Ty przy odchudzaniu jesz parówkę i pytasz się co robisz nie tak? przeczytaj skład parówki i zobacz co tam ciekawego napakowano a kolacji najlepiej nie jedz ja kolacji ani ja ani mój mąż nie jadamy kolacji od 10 lat tylko sok świeżo wyciskany :)

Od czasu do czasu moge sobie pozwolic na zarcie pradu. Moj jadlospis dzisiejszy: sniiadanie: platki orkiszowe na wodzie z lyzka miodu, kiwi i bananem, 2 sniadanie: szklanka soku: marchew, burak, jablko obiad: losos i brokul na parze kolacja: jeszcze nie wiem, albo grapefruit, albo surowka, albo jogurt naturalny z czymstam.

susana bardzo smaczne jedzonko :) ja sniadanie grahamka z olejem lnianym posypane ziołami i cebulą i czerwona papryka teraz jem banana na obiad grzybowa z pęczakiem a na kolacje sok marchew burak pietruszka seler naciowy idę dziś do witalnośći bo mi się skończyła sól himalajska ,komosa ryżowa ,kwas askorbinowy ,olej i przyprawy :)

Parowkom powiedz stanowcze nie, tak samo jak majonezowi, sosom tysiaca wysp i innym takim rzeczom. Zywnosc ma byc nieprzetworzona, przyprawiona naturalnie. Jutro bede miec dzien kaszowy: Kasza gryczana, 200 gram podzielona na cztery porcje, z warzywami na parze. Musze sie odkwasic po tych swietach :D Chyba zrobie sobie nawet kilka takich kaszowych dni.

Gość Susan07
Jaglanke tez jem. A kawie narazie powiedzialam nie, na czas odkwaszania, Dzieki za info na temat cynamonu, jak wroce do kawy (co prawda pije jedna dziennie), to bede dodawac.

Gość gerda1966
susana koniecznie pij czystek przynajmniej raz dziennie :)

Gość gość
Bardzo ciekawy i sympatyczny topik. Czy moge do Was dolaczyc? Chce rzucic palenie i zaczac cwiczyc zeby usprawnic miesnie, ale jakos nie mam motywacji. Lilla

o jak najbardziej :) zapraszamy :) Witamy Cię Lila serdecznie :) mamy tu jednego fachowca który rzucił palenie :) i dwie laski na elektronikach :) czy jak to się tam zwie .... poczytaj trochę to zobaczysz jak i co :D

Gość agatka1214
Tej parowki to zjadlam mniej niz pol dojadlam po dziecku tak to nie jem parowek moze nie powinnam tych serow typu capri wloskie chyba to sa?a co myslicie o tym systemie 8godzinnym?