Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Zielona jakos nie ma na mnie takiego wplywu, Gerda, spalam jak niemowle, Pitto :D

Witam wszystkich i Pitte :) ja mam urwanie głowy w pracy od rana agatka ja też z tym serem nie pomogę nie znam takich kombinacji powinno sie jeść prosto bez cudowania. Deep no wiedziałam od razu ,że Ty VATA :) a my z susan dwie Pitty :) ja chyba wyklucze jogurt nigdy mi sie służył jem z musu że niby zdrowy

gerda morze spróbuj tak jogurt naturalny i otręby żytnie dodaj jakiś owoc wedle uznania No właśnie a czemu tak już wyczułaś że ja Vatta

Deep ja tylko jogurt naturalny i to na dodatek sama go robię no ale pisze przy diecie pitty mleko fermentowane nie to nie naprawde na przymus go jadłam a brzuch mi wywala zaraz . Ha jak robiłam test to przy paru pytaniach wiedziałam ,że zaznaczysz Vate wiesz nie trudno zgadnąć typ jak kogoś widzisz i znasz no bynajmniej ja tak mam . Ja to nawet jak spotkam kogoś nowego i po rozmowie i wyglądzie potrafię zapytać czy ta osoba ma brata czy siostrę bo widze podobieństwo raz się przejechałam myślałam, że to bracia a tego co poznałam to był ojciec kolegi którego znałam HA :D A z Tobą miałam wyzwanie bo Cię nie widziałam ale znałam sposób Twoich wypowiedzi , co lubisz, dar przekonywania itd czysz Vata nie jest najbardziej aktywną doszą ? :)

a że susana zostanie Pittą toż to było do przewidzenia jest zgodna ze mną raczej :) no cóż agatka nie da się namówić a Ona to Kapha jak nic :) no i tym prostym sposobem wiemy kim jesteśmy w Indiach :)

agatka indyk w piątek? u Deepa pewnie rybka z kiszoną kapuchą :) ja jutro jade do Krynicy Morskiej i wracam w niedzielę to tam sobie wciągnę rybkę prosto z morza :) i proszę za mną za bardzo nie płakać ;)

gerda Ja mam podobnie tzn wystarczy mi z kimś 5 minut pogadać i mniej więcej wiem jaką jest osobą poprostu to się czuje .

Gość agatka1214
Tak szczupla ale nie o to chodzi tylko o to ze to dziewczyna ktora nie ma zadnych zasad zero szacunku dla siebie ale rozmawialismy wxzoraj i juz jest mi lepiej wiec mozemy uznac temat za zakonczony

Gość agatka1214
Ja nie poszcze w piatki wiec indyka moge

to nie o to chodzi aga ,że piątek i post tylko o to ,że codziennie jesz mięso no to co mam Ci powiedzieć nie jedz mięsa w poniedziałek? lasko ? ok sprawę zamykamy tym, że takim zerem to Ty sie naprawde przejmować nie musisz latawica jakaś czy co z niej ? a fuj !

Gość agatka1214
No wiesz zdradzila meza narzyczonego oj duzo by pisac wiem ja man wsoanialego faceta tylko wiadomo zazdrosc byla jest i bedzie tylko tak jak pisalas zeby sie nie przerodzila w chorobliwa zazrosc

Ja tam jestem zazdrosna, moze nie chorobliwie, ale jednak, jak ktoras zabardzo mi sie do meza przykoleguje to oczy wydrapie :D Gerda, no nie wiem, czy ja dam Ci pozwolenie do tej Krynicy pojechac jesli tam internetu nie bedzie :D Zostan Pitto z nami :) Ja mam nowy telefon,samsunga s5, maz na rocznice mi kupil. Bardzo, bardzo mi sie podoba :) Zainstalowalam sobie aplikacje fitnessowa i mi teraz, miedzy innymi, liczy ile krokow dziennie zrobilam, w sumie to mnie motywuje do dzialania, ja zawsze uwielbialam rozne takie zestawienia...

Gość agatka1214
Jak sie nazywa ta aplikacja to ja jasciagne

Gość Amanda5891
Witam. Mogę się przyłączyć ? Też bardzo chciałabym zmienić swój wizerunek. Po urodzeniu dziecka przestałam kompletnie o siebie dbać. Bezbarwny ubiór. Najczęściej granatowe jeansy ( powody praktyczne - mniej się brudzą ), niemodne bluzki i swetry. Mam problem z dopasowaniem do siebie części ubioru, może znacie jakąś stronkę gdzie można znaleźć ciekawe stylizacje do noszenia na co dzień?

Agatka, nazywa sie S Health. Amanda, ja w sprawie ubioru nie doradze, sama najczesciej chodze w jeansach... bo lubie :)

Amanda witam Cię serdecznie :) Ja to jeśli chodzi o ubior to to uwielbiam czarny z dodatkami ajakże szczuplo sie wyglada :)to mam z 10 czarnych rożnego rodzaju bluzek i bodow i 7 par czarnych rożnych spodni i 3 czarne spodnice.Pamiętam jak moj syn byl mały lata 80/90 to szalu z ciuchami nie bylo ale na spacer obowiązkowo zawsze wysokie szpile i wozek :) teraz za tym tęsknię W szafie mam zestawy np fioletowa bluzka ,granatowo fioletowa spodnica i granatowe albo fioletowe rajstopki:) czy np beżowa bluzka ,granatowo beżowa spodnica i do tego granatowe albo beżowe rajstopki następny zestaw niebieska bluzka ,żółte spodnie i niebieskie buty itd w ten system jak coś kupuje to albo zestawem albo myslę co mam nie kupuje przypadkowych rzeczy datego,ze mi się cos podobawięc nie mam problemu w co się ubrać :)uważam, że to praktyczna zasada i druga sprawa mam rozmiary od 38 do 40 jak nie wchodze w 40 to odchudzanie :) a stronek o modzie jest pelno ale zeby być na Topie to trzeba miec kase i na bieżąco być z modą czyli mieć to hobby we krwi albo obsesje na tym punkcie oczywiście chodzę i w jeansach mam nawet lee 25 letnie w ktore wchodzę ha po domu latam w leginsach oczywiście i do biedry bo mam ją za plotem :)

Pitto bardzo fajny masz fonik :) ja mam sony xperia jakąś tam syn mi z Anglii przyslał wcześniej miałam Nokie Lumię placilam za wszystkie aplikacje i od tamtej pory boję sie cokolwiek ściągać :( muszę się za to wziąść i jakoś ogarnąć może dam rade hmmm Pittko net tam jest oni mają pensjonat wezmę tableta ale czy będę miala kiedy wejsc?

agatka co Ty się takim k*******m przejmujesz? tak jak susana powiedziala jak jest o co to kazdy jest zazdrosny wyobraz sobie ,ze ja też moj mąż jest młodszy ode mnie :)

No dobra na czas nieobecności gerdy będziemy z Suzaną rezydować nasze tereny.^_^ Agatka z mojego punktu widzenia raczej wogóle bym sie nie przejmował,facet jak jest za tobą mocno to i tak będzie i nie będzie ulegał drugiej.

Gość gość
Ja oczywiscie nie moge usnac jestem beznadziejna boje sie raz podrozy ,dwa maz sie nawali i bedzie akcja albo dwie masakra maz mojej swietej pamieci siostry lezy w szpitalu ich corka lat 13 boi sie ze sama zostanie bo tata w ciezkim stanie cisnienie 240 na 180 przy mnie mierzyli bylam z nia w szpitalu ogolnie rzecz biorac nerwica mi się wlaczyla :(

Gerda? Nie boj sie podrozy, wszystko bedzie dobrze, a jesli maz nie wytrzezwieje odpowiednio to najwyzej nie pojedziecie. Wychodzi na to, ze musisz byc zrodlem sily dla calej swojej rodziny, to bardzo piekne zadanie dla kazdej kobiety. Dasz rade!

Wstalam o 5 tej i czuje moc :) Nawet sobie troche potanczylam, hihi, stara a w glowie ciagle maj hihi ;) Ide dzis z synem do Aquaparku (musimy zwolnic chate, bo corka ma impre urodzinowa). Postaram sie przeplynac moje standardowe 2500 metrow. Fajnie jest zyc bez uzywek!

Co bedziesz, Deep, robil w weekend? Pamietaj, ze przejmujemy topik na weekend, skoro Gerda nas porzuca :) Gerda, jak sie czujesz?

Witaj Pitto i Vato :) Ja od rana zespól jelita drazliwego wrrr susana mąż tam się nawali dziś a jutro nie wiem o której bedzie mogł jechać ja mam prwo jazdy ale nie prowadze przez prawą nogę w której mam rwe i dne heh Właśnie jak wrócę to zobaczę jak żeście tu się spisali :)

haha Gerda nas skontroluje zobaczymy co z tego wyjdzie jak nas oceni hihi. Suzan ja właśnie czekam na znajomych z Irlandii jedziemy do Zakopanego standardowo i penie powłóczyć sie po Krakowie po galeriach,ale jutro już na jakąś górkę zachacze bo mnie już nosi pomału bez ruchu,albo co najwyżej jak będzie pogoda to na rower.

Zaraz wychodze do Aquaparku. Napisze, czy mi sie udalo przeplynac tyle, ile zamierzalam. Czuje, ze ******* dobrze zrobi.