Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość agatka1214
Hej u mnie dzis 4jajka na miekko z polowa sera bialego pozniej kotlety mielone z buraczkami kkolacja dojem pol tego sera bialego i jak wroce do domu to zrobie sok z burakow i jablek

Aja jak zawsze na końcu zresztą dzisiaj i tak od świetnie bo mam wolne w pracy agatka połaszenie bardzo dobre trzymaj tak dalej. Zresztą nie tak do konca jestem na końcu zdązyłem zaliczyć moja górkę o 6 rano więc nie jest zle w zimowej szacie ,teraz kawa moja muza i klimacik w postaci kadzideł.

Gość agatka1214
Same mieso z przyprawami na patelni grilowej . ja juz po sniadaniu ale nie dalam rady wszystkiego zjesc ale przyznam sie niestety buraki zasmazane ale naprawde nie mialam czego wziasc . ale to ostatni raz

Gość agatka1214
Zobacze moze ich nie zjem albo najpierw zjem mieso z serem bialym a po dwoch trzech godzinach te buraki bo nie mam zadnych warzyw w pracy tylko ogorki konserwowe

agatka bo nie wolno wszystkiego zjeść na raz do pełna,jedz mniej a częściej Gerda no ba (przynajmniej dzisiaj)

Ja dzisiaj popracowalam, bylam na masazu, a teraz do cwiczen. I do czego by sie tu przyczepic w tym moim zyciu? :)

Susan ty to masz dobrze,chociaż ja tez nie narzekam no ale... zawsze mogło by być lepiej hee

Gość agatka1214
Jednak dzis bez soku bo okazalo sie ze nie mam sokowirówki. Ale moze kupie sobie jakis jak znajdę bez dodatkow

agatka jak już sklepowe to znajdź te jednodniowe o dużym zagęszczeniu.Moje meni na dzień dzisiejszy powala rano kawa , 2 jabłka popołudniu jogurt naturalny z mandarynkami i Otrembami żytnimi a wieczorem banan ,marchewka,kiwi czyli wielki miks w sokowirówce,czyli jednodniowa dieta oczyszczająca aha i 4 litry mineralki niegazowanej z cytryną.

Gość agatka1214
Data niby dluga tego soku ale napisane ze bez konserwantow cukru itp ze pasteryzowany

500 kalorii spalone na stepperze, jestem zadowolona. Deep, niedobrze pic kawe na pusty zoladek.

Susan przez lata tak praktykowałem że pierwsze zawsze była kawa,jedzenie dopiero za 4 godziny ale to jeszcze przed zmiana trybu życia,dzisiaj poprostu zrobiłem odskocznie.

500 kalorii spalone na stepperze to bardzo dużo,ile kręciłaś i z jakim tempem

susana szacun za ćwiczenia ale Ty kolezanko Pitto to niby co rankiem z mężem pijesz? to niby po sniadaniu o 5 jesteś ;) Ja to mam na pusty żolądek cnotroloc a kawy nie pije od dawna kiedyś piłam po 3-4 dzinnie to swoje wypilam hehe a herbaty nie lubie, pije wode i zioła no i oczywiście soki dziś byl sok z granatów więcej go nie robie cala kuchnia w czerwone kropki koszmar.

Wyobraz sobie, ze zawsze cos tam przed kawa dziabne :P Ale kiedys, faktycznie, notorycznie na pusty zoladek. Co prawda nie mialam zadnych problemow po kawie, ale gdzies wyczytalam, ze to zle, i teraz cos zawsze na zab biore. Ja pije z reguly jedna kawe dziennie, czasem dwie, ale to rzadko.

myslę ,że gdybym wypila kawe to by mnie trzepalo że hoho ok Pitto wyobrażam sobie kogo dziabniesz przed tą kawusia :P

u mnie kawa musi być dwie dziennie przed wybieganiem mieszam kawe z kosatkami z imbirem pobudza metabolizm i rozgrzewa plus do tego kofeina daje dobrą pare

Deep ło bosze dopiero by mnie potrzepalo hehe Vata może Pitta nie bardzo ja to do miodu daje imbir i cynamon i cytre :) miod nastawiam na noc