Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Oczywiscie nie bede wylacznie gotowac w walentynki, randka tez bedzie :)

Witam, nie grzesze tylko mi byo wczoraj wstyd ,ze nie rozumiałam nic a nic z tych waszych cwiczeń i cardi o siłowni nie wspomne bo nigdy na niej nie byłam.

susana powiem Ci tak: ja mam jak Twój mąż hehe budzę swojego w środku nocy i też najpierw trochę zrzędzia ale potem jest zadowolony hihihi nie wiem co bedziemy robić w Walentynki jak spałam mój mąz pojechał na rynek i kupił mi 2 worki ekologicznej marchewki i powiedzial, że to na Walentynki hehe i poszedł do pracy. A ja się biorę za chałupę-sprzątanie i za siebie :maska ,henna,włosy,paznokcie i takie tam :D Pitko cebulowa wege? jesli tak to linka mi podaj i napisz ja tam Twoje chorowitki ,lepiej ?

Deep wczoraj w pracy nie miałam ani chwili, żeby tutaj wejsc, potem poszłam na kije a potem to wciąz ktoś ode mnie coś chciał i wisiałam na telefonie w końcu poszłam z koleżanką na chemiczną szarlotkę z kulką lodu i bitą śmietaną była pyszna :D

Susan a więc tak w góry za tydzień ide,bo ten weekend trochę napięty,zona jutro ma urodziny i coś szykuje,bo teście przyjeżdżają i mają mi przywieść ten czystek właśnie opowiedz mi coś o nim jak coś wiesz,co do ćwiczeń w domu to wkońcu zacznę ławeczkę muszę wyciągnąć i do roboty.

Deep dzięki :D a czystek trzeba pić i koniec ! :D czyści umysł i ciało :D

HAHAHA Pito ! moj mąz ma wino ryżowe do chinskiego żarcia chyba się do niego podlączę :D przy Walentynkach hihihi skoro tak pomaga żyć?a zielsko piję :D dzięki ,że mam fajnego męża hehe i za zupkę :P

Walentynkowe buziaki dla Was! Bardzo Was lubie, moze nawet sie kiedys do Gerdy wybiore na kijki :) Moze jej maz mnie nie pogoni :)

Maz nadal twierdzi, ze mamy najnudniejszy topik na kafe.... i dobrze :)))

Pito ! mój mąż Pity nie wygoni ! napewno ! hehe ale mam pomysła ! otwórz nowy topik dla zboczenców albo nimfomanek hihihi jak Was znam damy go rade go pociagnać HAHAHA znowu się smieję do kompa :D :D :D i wtedy zobaczymy czy Twój maż nas pochwali HAHAHA

Cebulowa jest wspaniala, naprawde, koniecznie sobie zrobcie ktoregos dnia... Jeden bol, ze trzeba pokroic bardzo bardzo duzo cebuli. Dzisiaj coq au vin, uwielbiam, dzisiaj robie pierwszy raz, bo wczesniej jadlam w wykonaniu tesciowki, troche sie trzeba narobic przy tym, do tego mam przepis po francusku...no ale maz pomoze, jesli czegos nie zrozumiem. Mmmm, juz sie nie moge doczekac, trzeba czasem zgrzeszyc :) W sumie powinnam tego kuraka zrobic w winie ryzowym, co nie Pito? :)

Witam w spokojną niedzielę :) Tak oczywiście Pitko tylko w winie ryżowym ,podrzucić Ci ? hehe oglądałam tę cebulową wygląda rewelka i jak mówisz tak samo smakuje no ale moja stara wątroba by się na mnie wściekła po takiej zupce u gotowałam pomidorową wg pięciu przemian :D zaraz idę do Kościoła ,potem na kije a potem skape z dzieciakami i wnukami ,a mowilam Wam ,że wracają w kwietniu na stałe do Polski?

Pitko, to wspaniale wiesci! Bedziesz gryzla wnuczusia po pupie :) Ja tez sie balam, ze ta cebulowa bedzie bardzo ciezka, ale jednak nie.... nie wiem dlaczego, nie jest tlusta, moze dlatego. Pychotka, no i przeciez nie musisz jej duzo zjesc, zreszta nawet bys nie miala jak, bo nawet z dwoch kilo cebuli duzo nie wychodzi.

susan widziałam ile wpakował do gara cebuli a ile mu zostało po duszeniu hehe

Deep i Agatka sie do nas dzis nie odzywaja. Na szczescie my jestesmy dwie gaduly i mozemy przypilnowac topiku :) Ide zaraz do kuchni i zabieram sie za kurczaka.

no popatrzyłam sobie na wnusia i jestem zadowolona ale biedaczek kolek dostał :( jak tam kurczakowa Pito? hehe

Jestem jestem trochę zabiegany jestem bo dużo gości u mnie dzisiaj i jeszcze przygotowania wczoraj. Jak się bardziej ogarnę to się odezwę

hehe Deep taki zabiegany a nam śle jakieś przestarzałe linki ;) tak my Pity to to dawno wiemy hehe do tego jeszcze byśmy dodały dużo rzeczy hehe

No ba, pare rzeczy by sie dodalo, szczegolnie jak sie celuje w 120 lat :) No ale wtedy tylko sztuki walki i wino ryzowe, hihi

właśnie tam nie ma nic o winie ryżowym hehe a sztuki walki są ok a zwłaszcza : "mój styl walki to walka bez walki" heheh w ogóle kocham Bruca Lee za filozofie "Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko." "Nie ograniczaj się do jednej formy, przystosuj ją i buduj na niej coś własnego, pozwól temu wzrastać i bądź jak woda. Opróżnij umysł, bądź bezforemny, bezkształtny – jak woda. Wlewasz teraz wodę do filiżanki, staje się filiżanką; wlewasz do butelki, jest butelką; wlejesz ją do czajniczka, staje się czajniczkiem. Woda może płynąć swobodnie lub niszczyć. Bądź jak woda, mój przyjacielu." no i tymi slowami kończę dziś pisanie Deep nie szalej z jedzeniem ;) susanka pewnie już do spania się szykuje :) Dobranoc kochani :D

dziewczyny znów bez przesady wysłałem tak noo może ktoś nowy sie pojawi to zobaczy ..............(zresztą ja bym tą listę rozszerzył jeszcze +20 minimum)

gerda nie szaleje jest ok i dobrze powiedziane. Do jutra moje drogie jutro sie może pochwale z ćwiczeniami bo zaczynam sezon trzymajcie się