Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Susan Ja sie melduje tak na szybkiego bo dzisiaj i jutro pracuje od 12 do 22 więć mało czasu na cokolwiek,w Sobotę w góry na odstresowanie się a w Niedziele trzeba wkoncu pobiegać i znów wpaść w rytm,oj wiosna faktycznie by się juz przydała. A co do jedzonka to na dwa dni zrobiłem pieczeń wołową z jajek z ziołami i ryżem brązowym.

agatka a ja też mam na fasolkę po bretońsku z warzywami ale na obiad :)

Gość agatka1214
N ja na kolacje bo dopiero sie gotuje;)suzan podaj orzepis na ta pieczen?

Gość agatka1214
Oj pomylka w pisaniu sorry

Gość agatka1214
Przeczytalam na szybko ciezki tydzien poprostu...

Gość agatka1214
Ja jednak nie fasolkana kolacje tylko 3pomarancze a Gerda bylas u lekarza z bolem glowy bo zauwazylam ze czesto Cie boli

agatka niee nie byłam u lekarza z bólem głowy z zawrotami głowy byłam u neurologa to po rezonansie okazalo sie ,że mam dyskopatie kręgów szyjnych no niestety choroba księgowych ...

Zmordowalam sie dzis w pracy i bardzo zmarzlam w drodze do domu. Kiedy ta wiosna? :) Za to jutro ide do fryzjera, hura! Gerda, zabieraj sie za joge, bardzo ci pomoze na kregoslup.

susana dzięki za przypomnienie, hehe a ja dzisiaj byłam u fryzjera :) a jak wracalam kupiłam : herbatke z liści malin , wykazuje właściwości oczyszczające organizm z toksyn, reguluje przemianę materii, wspomaga wypłukiwanie z organizmu szkodliwych produktów przemiany materii.działa ściągająco, przeciwzapalnie i przeciwbakteryjnie i Kawę z żołędzi. Nie zawiera kofeiny ani żadnych innych alkaloidów jest napojem wzmacniającym, daje uczucie sytości, wzmacnia żołądek, wątrobę i śledzionę, reguluje pracę całego układu pokarmowego. Polecana jest do picia jako napój ogólnie wzmacniający i energetyzujący, spokojnie zastępuje kawę :) żołędzie są źródłem wapnia, żelaza, magnezu, fosforu, potasu i niektórych witamin z grupy B Zalecana jest przy kuracjach odchudzających, gdyż pita na czczo likwiduje uczucie głodu agatka może sobie zapodasz taką zdrową kawkę?

Gość agatka1214
No a wyslesz mi linka gdzie moge kupic kurde wiecie co mam problwm do naszego zwiazdku wkradla sie rutyna mowie narzyczonemu ze musimy cos razem zrobic nie Co weekend tylko znajomi poradzicie cos

Witam wszystkich w ten radosny piątek :) Aga nie dam Ci linka do tej kawy żołędziowej bo kupiłam ją w zielarskim sklepie . A co do reszty Twojego problemu to nie bardzo zrozumiałam w czym rzecz

Dzien dobry! Pospalam do 7ej, cudownie! Dzis dzien gospodarczy.Poza tym nie mam pomyslu, co ugotowac. Zakwitl mi na oknie tulipan, ktorego mam "od bulwy" i bardzo sie z tego powodu ciesze :) Milego dnia!

Witajcie wkońcu wekeend -) pogoda idealna u mnie ale w góry niestety nie ide trochę prac koło dom mam, a później zakupy większe. Miłego dnia wszystkim.

Hej Tobie również miłego dnia : ) Później się pochwalisz co takiego sobie kupiłaś ? Bo jeśli większe zakupy to po prostu będzie warto jak o tym się pochwalisz haa Powiem wam, że dzisiaj jestem zadowolona bo mam niepracującą sobotę haa Dawno tak nie miałam i musiałam zawsze na 8 rano iść do pracy a teraz wolne zapraszam przy okazji na mojego bloga http://budujemyzpasja.blog.iwoman.pl/ którego tematyka zwiazana jest z branżą w której pracuję jest to tez moja wielka pasja, zapraszam

Gość agatka1214
Hej wszystkim ja dzis sie staram uczyc bo egzaminy jutro a na wadze 93 wiec jest coraz lepiej .dzisiaj salatka brokulowa i piers z kurczaka i zupajarzynowa :)

no agatka bravo! postępy robisz to i efekty są! rzuciłaś w końcu ten majonez lasko?

Gość agatka1214
W sumie nie do konca jem z raz dwa razy w miesiacu

Brawo Agatka! Bardzo dobry wynik! Ja dzisiaj zrobilam sobie piers z kurczaka, brokula i jednego ziemniaka na parze, niestety dodalam odrobine masla, ale czasem mozna sobie pozwolic :) Pyszne bylo :)

A propo majonezu zrobiłem sobie jajka na twardo wczoraj,no i kiedyś zawsze było dużo majonezu u mnie , później po zmianach zastąpiłem musztardą (bio) z racji ze miałem majonez w lodówce(jeszcze z tamtego tyg jak goście byli i sałatki były robione na nim) to se myślę spróbuje prawie końcówka była i jakież było moje zdziwnie nie dało sie tego zjeść jajko całkowicie staciło na smaku odrazu wróciłem po musztardę.Do czego zmierzam,kiedyś nie wyobrażałem sobie majonezu nie tylko do jajka,dzisiaj to największa porażka moim zdaniem,wiec da sie zmienić nawyki i to do czegoś co sie bardzo lubiło przedtem,już nie mówię o innych rzeczach jak np piwo czy fast foody. Wystarczy chcieć tylko mocno.

agatka noo bardzo dobry wynik Gratuluje,a co z ćwiczeniami działasz coś już ?

Gość agatka1214
Deep oczywiscie masz racje ale tez nie mozna calkowicie wszystkiego odstawic jak raz czy dwa razy w miesiacu zjemcos niezdrowego to nic sie nie stanie a propo cwiczen to dalej nic mam teraz egzaminy i niebyloo czasu

no to agatka trzymamy się razem bez ćwiczen bo nie mamy czasu haha dobre tlumaczenie ja też nie mam czasu na ćwiczenia chociaż dobrze wiemy, że to nieprawda tylko wymowka niestety :(

A no pewno że tak nie ma co popadać w jakieś skrajności każdy ma swoją ulubioną ''bombę kaloryczną'' ,wiem że np ja nie zjem pizzy czy kebaba jeszcze długo, długo,zresztą nawet nie myślę o takim jedzeniu wogóle jak sie przestawiłem. Ale zaś schabowego lubię i zjem dwa razy w miesiącu,ale niektóre rzeczy wykasowałem ze swojej diety na całe życie i nie ma zmiłuj.

Też kiedyś sobie tak tłumaczyłem że nie mam czasu na ćwiczenia bo to ,bo tamto,później zrozumiałem że to tylko głupie pier.... wymówka,człowiek jednak potrzebuje czasu żeby pewne rzeczy zrozumiał i dorósł do wyznaczonych przez siebie celów.

Deep tak dobrze gadasz ja wyrzuciłam schabowego 30 lat temu hehe razem z ćwiczeniami :(

ja wpadłam na pomysl ze jutro rozpiszę sobie cały tydzien i umieszczę tam czas codziennie na jakieś konkretne ćwiczenia tak jakoś muszę zacząć się przyzwyczajać do zmian :)