Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Witajcie ja już po kościele i po wyborach :) na dworzu p**dzi z lekka i leje co chwila ... susana dzięki bardzo za te przepisy jak cos zrobie to napiszę :) ale smakowałam to zamarynowane i super jest ... własnie chciałam usmazyc ale pomysła nie miałam.

Gość agatka1214
Witam u mnie sniadanie malo dietetycznie bo 3parowki z pomidorem pozniej troche winogrona obiad miesko pieczone z pomidorem pieczarkami i serem feta i kolacja to samo tylko ze z mizeria taki sredni jadlospis ale narobilam tego miesa i musze zjesc

Gość YOLANTA555
Witam, jak się narobiło to trzeba zjeść a ja na sniadanko grahamke z zieloną pietruszka,kiełkami,sałatą ,rzodkiewka i papryką a na obiadek pyszna zupa z cukini a potem do dentysty wrrrrrrrrrr

Gość agatka1214
O to wspolczuje mnie czeka tez w tym tygodniu wizyta u dentysty nie znosze tego

Gość YOLANTA555
Ja wrócilam od dentysty i jutro znowu do dentysty wrrr przynajmniej mnie rozumiesz agatko :)

Gość agatka1214
Hej u mnie dzis sniadanie kostka sera bialego z pomidorem 2sniadanie owoce obiad to mieso z wczoraj z mizeria i kolacja kasza kuskus z warzywami

Gość Susan07
Dzien dobry, wstal piekny nowy dzien! Jutro maz wyjezdza, wiec jest mi troche smutno, ale coz, takie zycie. Jak zabek, Pitko?

Witam w ten przepiękny wtorek :) Pitko na 17 idę do dentysty teraz nawet o nim nie myśle ... a ja chuba na śniadanie też twaroga zjem ale bez szczypiorku bo dentysta ... susan mąż wyjeżdża to Ciebie więcej będzie tutaj ;)

Dzien dobry, maz pojechal i jest mi smutno, no ale takie jest zycie. W nocy straszliwie wialo, bardzo mnie niepokoja takie dzwieki, jakos tak strasznie :) Zabieram sie za kolejne wyzwania i czekam na jego powrot w kazdym razie :) Milego dnia wszystkim zycze!

Witam i już mamy środę :) ja mam cały język zdruzgotany przez dentystę i cos mnie głowa ćmi a na śniadanie zjadłam marynowane t0fu z pomidorem muszę powiedzieć że bardzo dobre mi wyszło :D

Deep cos milczy, Agatka milczy, Pitka sie odezwala, a ja ide do roboty. Dzien piekny, choc wietrzny. Maz dolecial szczesliwie, wiec tyle tego dobrego.

a u mnie leje Pitka do pracy wkoncu poszla o jak miło hehe Deep pewnie tez pracka a ja wróciłam od fryzjera musiałam sobie po dentyscie humora poprawić :D

Pitka chodzila do pracy i jak maz byl w domu, co prawda sporadycznie :) Bratki mi zeschly na balkonie po jakis 2 miesiacach. Moze maja za ostre slonce (bardzo mocne po poludniu). Chociaz pani w sklepie mowila, ze sie utrzymaja do polowy maja, takze tak przewidywalam. Czas na lowy :D

Witajcie w słoneczny czwartek ale wczoraj polało ! A moje bratki są śliczne ale ja kupuję zawsze te drobniutkie i mam prawie całe lato :) a w biedrze wczoraj kupiłam sobie przepiękną żółtą begonię i żółte aksamitki za całe 0.90 groszy hehe

No ja dzisiaj mam luzik uotowałam tylko pomidorową i czytam :) a reszta gdzie? o co porabia???

Ja dzisiaj pracowalam, dlatego sie nie odzywalam :) Nic szczegolnego nie ugotowalam, nie ma czym sie chwalic, po prostu upieklam kurczaka dla dzieci, ja jadlam brokuly, duzo duzo, myslalam o Tobie Pitko :)))) W ramach nowej akcji fitness zakupilam sobie step i ciezsze kettle, internetem, wiec sama nie bede dzwigac do domu. Poza tym pogoda swietna, slonce swieci i wszyscy w jakis takich lepszych humorach.

a u mnie pochmurno i leje z przerwami Pitko podziwiam Cię za te stepy czy coś napewno z fitnesem związane jak ja bym chciała tak miec jak Ty :D zrobilam przed chwilą śledzie w oleju nie mogę ich jeść ale chodzily za mną :) no tak susan brokuly jakoś za mną nie chodziły hehe

Witam w przepiękny piątek :) aż się żyć chce :) chociaż z tą moją pracą niewesoło :(

Witam i ja, juz po spacerze, co prawda tylko 5 km zrobilam (poszlam po rozne rzeczy dla swinki), ale zawsze sie liczy. Dzieki Pitko za dobre slowo, ale jakos genialnie nie jest z moja kondycja oraz figura, no ale przynajmniej cos robie, a maz raczej zadowolony ;) A jak z Twoim chodzeniem? Jesli przestalas to zacznij od nowa. Mam nadzieje, ze Twoje sprawy pracowe jakos sie wyklaruja w dobra strone, trzymam kciuki! Deep zniknal, pewnie w pracy, Agatka tez nas zaniedbuje, niedobrze!

no niedobrze niedobrze teraz miałam dentystyczny tydzień ale musze się na kije z kimś umówić :)

Witam po małej przerwie,miałem trochę zabiegany tydzień ale wkońcu sie pojawiłem ;) Dzisiaj co byłem na rowerze a tak to ostatnio mało ruchu,ale myślę nadrobić a jutro w szczególności :D Czyli jutro wczesna pobudka Zakopane i Czerwone Wierchy w Tatrach Zachodnich mam zamiar odrazu zaliczyć trzy najważniejsze szczyty czyli Małołączniak.Krzesanice i Ciemniak :) :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Czerwone_Wierchy Oczywiście fotki bedą dla was hah

O, to czekam na piekne zdjecia! Dzien dobry, dzis sobota, dzien gospodarczy, kuchnie juz wypucowalam, biore sie za lazienki. Slonko swieci, po poludniu bedzie czytelnia na balkonie. Milego dnia!

Witam u mnie słonecznie ale tylko 5 stopni zizio sprzątalam w tamtym tygodniu to teraz mam luzik tym bardziej że mąż na rybach wraca jutro :) tez będę czytała ale nie na balkonie bo a zimno ...

Tak sie zastanawiam jak to mozliwe, zeby w jednym panstwie byly takie roznice temperatur. U mnie jest goraco!

Właśnie sobie zrobiłam maskę z oleju na głowę i z alg na twarz byście nie chcieli mnie teraz oglądać :D

Ja bym chciala :) Dzien gospodarczy zakonczony jest sukcesem, czysto jak przed jakimis swietami, hihi, tylko ptak mi narobil na jedno okno, ale juz nie mialam sily myc. Zasadzilam nowe kwiatki na balkonie, jest slicznie, nie wiem, niestety jak sie nazywaja. Posiedzialam troche, poczytalam, a teraz odgapiam od Pitki i ide sie wypiekniac. No to milego wieczoru!

witajcie w pochmurną Niedziele,dziśaj dzień relaksu bo wczoraj działo sie oj działo,wycieczka udała sie w 100 % pogoda idealna widoki mega,przy schodzeniu jednak kolega miał małe problemy bo nie jest jeszcze obyty z dużą ekspozycją i z łańcuchami,schodząc żlebem kobylażowym trzeba naprawde uważąć i dobrze sie przepiąć z łańcucha na łańcuch bo przepaść 12 metrowa nie wygląda zachęcająco :P :-P