Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość agatka1214
Hej no ja po grilach dzis juz mam dosc .a slyszeliscie o takiej diecie co pisalam wczesniej?

aga wcześniej pisałaś o grillu i o kurczaku w słoneczniku i naprawie auta nie wiem o jakiej kombinacji mówisz :D

Gość agatka1214
O tej kolezance ktora schudla 39kg bedac na diecie na ktorej sie je owoce warzywa wedliny mieso wyklucza sie weglowodany i ogranicza di minimum naboal

Gość agatka1214
Oj 30kg

YOLANTA kup spirytusowy lepiej,kiedyś próbowałem z octem jabłkowym to smak nie był aż tak wyostrzony jak przy spirytusowym

Dzięki Deep ,wiesz ,że byłam w warzywniaku i ... nie ma czerwonej kapusty !!! no to kupiłam truskawki u nas po 7 ,00 a kaputę ugotuję jak dorwę :D

agatka no ja jej wierze ,że schudła no ale przecież Ty bez tych swoich twarogów nie wytrzymasz to szkoda zachodu :)

Gość agatka1214
No wiesz tylko ze jakos tak dziwnie bo mowila sniadanie 3 4parowki dobrej jakosci z warzywami pozniej owoce obiad mieso z warzywami no i kolacja np 200gram wedliny z surowka mowila ze raz dziennie jadla jakis nabial moze bym i wytrzymala ale strasznie duzo poswiecej i jakos nie chce mi sie wierzyc ze jedzac tak duzo mozna schudnac

oj agatka agatka ... będziesz jadła 5 kurczaków dziennie i nic poza tym to też schudniesz ale gdzie zdrowie??? tu nie chodzi o ilość ale o jakość i dobre nawyki na całe życie, żeby zostało. Ok jak dalej będzie tak jadła to nie będzie tyła ,nie ma w jej diecie cukru ,soli ,chemii ... tylko mięso z warzywami -dieta rozdzielna i co tu widzisz za nowość agatka??? przyczepić się nie można. Ja tak długo jadłam jak ona na obiady , ok ok bez parówek :D

Gość agatka1214
No wlasnie predzej czy pozniej sie zle bedzie czula a Ty jak sie odchudzalas to tez nie jadlas weglowodanow?

Ja po latach prób i błędów doszlam do racjonalnej diety , oczywiście jadłam węglowodany ale nie łączyłam ich z białkiem.

Gość agatka1214
A Ty mialas nadwage na czym tak schudlas woesz jako ja mam najwiekszy oroblem ze nie potrafie malo jesc do tego rzucam palenie

agatka ja już tutaj opisywałam moje odchudzanie wspomne tylko, że przeszłam i anroreksje i bulimię czego ani Tobie ani nikomu nie życzę. Dlatego jak coś radzę to z glową :) ja też potrafię zjeść hehe teraz np 2 miski zupy wciągnęłam dałam bym jeszcze jedną ale wiem, że nie wolno się ani głodzić ani obrzerać . Nie wiem co to rzucanie palenia ale jak moja szwagierka zamieniła papierosy na cukierki to urosła 30 kg w ciagu 3 miesięcy !!! i się spytała co ma zrobić??? bo i tak będzie cukierki jadła no to poradziłam jej nie jesc chleba ,makaronów, ciastek, kasz i ziemniaków .Schudła 25 kg ale co to za zdrowa dieta??? koszmar ... no ale co ja mogę heh

Gość agatka1214
To jadla to co Ci napisalam wczesniej tak?

jadła jadła ale najwięcej cukierków !!! i wylądowała w szpitalu - brak witamin i mineralow ,trochę się wystraszyła dołączyła kiełki i suplementy oraz witaminy

Idę sobie zarzucić maske z truskawek na face HAHA :D i smoothie ze śmietanki kokosowej, truskawek i miodu :)

Gość Susan07
Dzien dobry, Przepis Deepa bardzo dobry, ja tez tak robie, tylko dodaje octu balsamicznego. Cieplo, slonecznie,wszystko mi pieknie rosnie na balkonie, zyc nie umierac.

Dzień dobry susan :) u mnie na ogrodku też wszystko pięknie rośnie :) a ocet balsamiczny też mam tylko kapusty brak !!!

YOLANTA :D no raczej kapuche to musisz mieć,bo tak to nic nie wyjdzie,a wydaje mi się że jest najważniejsza w przepisie.....hihihi:D:D:D

Gość YOLANTA555
Witajcie w pochmurny wtorek aby do środy. Dziś idę do dentysty na 18 wrrr i mam nadzieję ,że kupię gdzieś po drodze tę kapustę ! a jak wpadliście na to, że bez kapusty się nie da ugotować kapusty ??? ;D hihihih

Gość agatka1214
No to powodzonia w szukaniu kapusty ;)a ja dzisiaj rozbeltalam 4jajka dodalam mleka i smazylam omlety wyszly mi 4i takie mialam sniadanko w srodku byla szynka pomidor sos czoskowy i keczup ten z mcdonalda bez cukru pozniej pol kg truskawek obiad miesko mielone duszone na rosole z marchewka papryka i pieczarkami i kolacja tunczuk jajka cebulka i lyzeczka majonezu kieleckiego gdzies wyczytalam ze jest niby bez cukru

Gość agatka1214
Ale jak mnie okrzyczucie za majonez to dodam jogurt grecki

ja na śniadanie jadlam grhamke z olejem lnianym ,zieloną pietruszką i sałatą oczywiście z mojego ogrodka :) potem 3 mandarynki a na obiad ziemniaki z jajkem sadzonym i salatą z rzodkiewką i szczypiorkiem plus grecki jogurt a na kolację na 18stą dentysta heh

Gość agatka1214
A co szkoda slow taki zly jadlospis czy o majonez Ci chodzi

Gość YOLANTA555
majonez lasko po co Ty go w ogóle kupujesz?

Gość agatka1214
Nie dalam majonezu

Witam słoneczko pojawia się i znika ale mamy ŚRODĘ :D czyli ulubiony mój dzień po piątku oczywiście :) no cóż dentystę przeżyłam jak widać ale kapusty nie kupiłam jak nie widać ...dziś zrobię sandacza po grecku bo mi się ryby chce a raz w tygodniu jem rybkę w tamtym miałam śledzie :)